Oplysninger om Osage Orange træ

March 9

Relateret til mulberry træ, er Osage orange (Maclura pomifera) også kendt som hedge apple, hest-æble, grøn hjerner, mock orange, Bois D'Arc eller bodark. En lille løvfældende træ eller stor busk, Osage orange vokser fra 25 til 50 fod høje ved modenhed. Osage orange stammer sit navn fra den "orange" duft af frugt. De indfødte levested for træet indeholder den stammehøvding lander i Osage indiske mennesker, deraf navnet.

Beskrivelse

Frugten af Osage orange er omtrent sfæriske, ujævn og fyldt med små frø indlejret i en klæbrig, hvid latex sap. I efteråret, frugt vender sig fra en kedelig grøn til lys gul-grøn og udsender en svag citrus lugt ligner appelsiner. Osage orange er ikke relateret til appelsiner. Osage orange (Muclura) er en del af familien mulberry Moreceae. Appelsiner er en del af familien citrus Rutaceae. Træets grene præsentere store, skarpe torne. Grenene er snoet og flettet sammen, hvilket gør det til et vanskeligt træ til at trimme. Træet er anvendes til fremstilling af buer, møbler og musikinstrumenter. De varme, gyldne farve af træet og dets styrke gør det en favorit valg af træarbejdere.

Native levesteder

Osage orange træer er hjemmehørende i et begrænset område i Red River Valley i det sydlige Oklahoma og Texas. De er lejlighedsvis fundet voksende vilde i Kansas, Arkansas og Missouri. Der er mandlige og kvindelige træer. Kun det kvindelige træet bærer frugt. Træet breder sig af spredte frø. Før opfindelsen af pigtråd, blev træet brugt til at oprette hække eller hegn indeholder kvæg og markere egenskaben linjer. På et tidspunkt var der mere end 250.000 miles af hedge rækker i Oklahoma og Texas. Osage orange er blevet plantet som en dekorativ hæk i hele USA og Canada.

Misforståelser

Frugten af den Osage orange er ikke giftig. Hedge æbler kan har tjent denne ufortjent ry, fordi husdyr er døde mens man spiser æblet. Kvæg dødsfald var ikke forårsaget af et giftstof. Dyr, der kvæles når en hedge apple indgivet i deres spiserøret. Hedge apple er en livret egern, jordegern og andre gnavere. De lille frø af hedge æbler er også spiselige af mennesker, men frø er vanskelige at fjerne fra hvid, senede papirmasse.

Osage Orange frastøder insekter

Blade, grene, bark, træ og frugt af Osage orange træ effektivt frastøde insekter, især edderkopper, myg, møl og fluer. Hedge æbler, placeret i skabene, toiletter og andre områder, hvor insekter klart, vil forårsage insekter til at forlade. Frugten er ugiftigt og sikker at bruge omkring børn og kæledyr. Frugten vil frastøde insekter i op til seks måneder. Udskift efter behov.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com