Sådan kontrolleres Attic Ventilation

March 9

Sådan kontrolleres Attic Ventilation

Ordentlig loftsrum ventilation er en afgørende del af hjem vedligeholdelse, som mange boligejere overser. Et dårligt ventileret loftsrum kan forårsage en bred vifte af problemer, der spænder fra mild skimmel og meldug skader til loftet sammenbrud. Varme, fugtige kviste også tiltrække termitter og Tømrer bier, der kan formere sig skader til dit hjems struktur. Du kan undgå dyre problemer som disse ved at kontrollere dit loft ventilation på en regelmæssig basis.

Instruktioner

•Look, føle og lugte dit loft for tegn på fugt. Dårlig ventilation kan vise sig som kondens på loftet, rust omkring udluftninger, klæg isolering eller blot en muggen lugt i hele loftet. Spørgsmål som disse er mere end sandsynligt et resultat af dårlig ventilation.

•Klart væk alle skidt og snavs fra loftet ventilationskanaler. Sikre, at du ikke har blokeret alle ventilationsåbninger med kasser eller anden opbevaring. Tjekke området for fuglens reder eller skader fra gnavere, som disse skabninger ofte tager tilflugt i loftet om vinteren.

•Åbn alle loftsrum ventilationskanaler, uanset årstiden. Mange boligejere er under falsk indtryk af, at loftet ventilationskanaler skal være lukket i løbet af vinteren at forhindre kolde udkast fra indtastning af loftet og køling huset. I virkeligheden, bør en korrekt ventileret loftsrum være utætte i løbet af vinteren. Hvis du oplever en chill i dit hus, når loftet ventilationskanaler er åbne, tilføje mere isolering i stedet for at lukke ventilationskanaler.

•Kontrollér alle loftet fans for at sørge for knivene dreje frit. Brug altid en træ stang eller stick til at kontrollere vingerne, som mange turbineblade kan være meget skarp. Vingerne bør slå let.

•Undgå matematik. Kviste må 1 kvadratfod af gratis ventilation rummet for hver 150 kvadratfod. Hvis loftet loftet har en dampspærre, er dette behov reduceret til 1 firkantet fod af plads til hver 300 kvadratfod. Sammenligne de firkantede optagelser af din kvist med den firkantede optagelser af ventilation til at se, om det lever op til standarden. Husk, at ventilationskanaler sjældent tilbyde 100 procent gratis plads — vent skærme og dækker ofte reducere den ledige plads af 25 til 50 procent af den vent målinger. Check med en lokal entreprenør eller vent fabrikanten oplysninger at finde ud af.

•Indstil den sandsynlige sti af luftstrømmen gennem dit loft ved at undersøge placeringen af ventilationskanaler. Husk, at luften normalt kommer ind gennem lavere ventilationskanaler og kommer ud gennem åbninger højere op. For eksempel har mange kviste ventilationskanaler langs tagskægget af huset og et andet sæt af ventilationskanaler langs højderyggen af taget. I dette sæt op, luft ind gennem lavere ventilationskanaler og blade gennem ventilationskanaler i højderyggen. Da luften altid følger stien mindst modstand, kan ventilationsåbninger placeret tæt sammen tillade luft at komme ind gennem en udluftning og ud gennem den anden uden ventilerende resten af loftet.

•Opkald en hjem inspektør, hvis du har bekymringer. Mens du kan muligvis spare et par bukke ved at kontrollere dit loft, kan uopdaget problemer koste dig dyrt i det lange løb. Hvis du er i tvivl, har en hjem inspektøren kontrollere dit loft at sikre ventilationen er tilstrækkelig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com