Hvordan du udskifter et 20 Amp GE Breaker

July 9

Panelet effektafbryderen i hjemmet er normalt et sted de fleste husejere ikke vove sig meget ofte. Faktisk, hvis det ikke var for den lejlighedsvise hårtørrer eller støvsuger snubler en breaker, ville du sandsynligvis have svært ved at huske hvor den ligger.

Men der kan komme et tidspunkt, når du opdager, at re-nedgang den udløst breaker ikke vil løse problemet. Samt afbrydere er lavet, de er ikke lavet til at vare evigt. På det tidspunkt, har du to muligheder at vælge fra-du kan ansætte en elektriker til at komme til dit hjem og opkræve dig en uhyrlige sum penge for en lille job- eller du kan erstatte breaker dig selv for omkostningerne ved afbryder og om en halv time.

Forståeligt, mange af dem ville føle sig nervøs arbejder på en elektrisk panel, og denne tutorial er ikke for alle, men hvis du er mekanisk tilbøjelige, vil det ikke være et problem for dig. Som med ethvert elektrisk arbejde, tager det bare tålmodighed, sund fornuft og en omhyggelig hånd. Her er hvordan du udskifter et 20 amp GE breaker.

Instruktioner

•Whenever du arbejder på dit hjem er elektrisk, skal du altid bruge ekstrem forsigtighed og du skal altid respektere elektriciteten. Du skal være forsigtig og forsøger ikke at haste igennem jobbet. Hvis du ikke føler, at du kan have slags outlook mod jobbet, så uden tvivl, kalde en professionel.

Du kan begrænse din chance for fare ved at slå den vigtigste breaker. Dette vil skære al magten til dit hjem, så har en lommelygte på hånd og forhåbentlig nogen til at holde det for dig, mens du arbejder.

•Den første ting du skal gøre er at fjerne panelet kredsløb dækning. Afhængigt af stilen af dækning, kan dette gøres på flere måder. Den mest populære GE panel i brug i boliger er typen med fire skruer, der holder låget på plads.

Åbn døren på forsiden og du vil se de fire skruer. Det er vigtigt at holde låget på plads, mens du fjerner skruerne. Hvis du ikke har nogen til at låne dig en hånd, kan du finde det vanskeligt at administrere, fjerne skruerne, mens at gøre sikker på dækslet til panelet ikke falder, men det kan gøres, hvis du tager din tid.

•Med skruerne fjernet, forsigtigt trække dækslet ud og væk fra panelet kredsløb og sæt den forsigtigt.

Næste, find den breaker, der er brudt og slukke den. Selv om det er udløst, slå det fra.

•Whenever du arbejder i en elektrisk panel, jeg finder det bedst at isolere din skruetrækker så godt som muligt. Du kan gøre dette ved stramt indpakning elektrisk tape over skaftet af en skruetrækker. Pak det hele vejen fra håndtaget til ca 1/4 tommer fra spidsen af skruetrækkeren.

•Nu, omhyggeligt finde den ledning, der er forbundet med den dårlige breaker. Betale opmærksomhed her, fordi det kan være nemt at få ledningerne forvirret. Når du finde ledningen, og du er sikker på, at afbryder er OFF, bruge skruetrækkeren til at løsne skruen holder wiren på plads på breaker.

Skruen er på siden af breaker længst væk fra midten af panelet (afhængigt af om breaker er på venstre eller højre). Løsn skruen og træk ud wiren. Bøje ledningen ud af din måde.

•Newer GE breakers ikke får skruet ind i buss af panelet, så de er en af de lettere breakers at erstatte. Grab den dårlige breaker med din hånd, at være meget forsigtig, og trække det ud og ind mod midten af panelet.

GE afbrydere bruge en fjer og not stil forbindelse, der muliggør breaker trækkes. På indersiden, nær centrum af panelet, afbryder er i besiddelse af en "krog". Når du får den udvendige del af GE breaker frigivet, kan du bare skubbe det ud af krogen og fjerne det.

•Tag et kig på den nye GE breaker til at få styr på hvordan det er installeret, inden du forsøger. Kan du se hvor krogen får indsat og hvor metal klips dias i panelet? Godt, er du næsten færdig!

Før du installerer, Sørg for at slå på den nye breaker er OFF.

•Skub krog af GE breaker på plads først, så forsigtigt skubbe breaker på plads. Du vil føle det låse på plads sikkert som klip diasset over "kniv".

Med breaker installeret, men stadig OFF, løsne den skrue, der afholder wiren på plads.

•Sæt ledningen i wire-holderen og stramme skruen ned. Spænd den sikkert, men pas på ikke at overspænde.

Før du slår breaker, er det klogt at geninstallere panelet kredsløb dækning.

•Med alt sikre, flip skift på breaker til ON. Det er alt der er til det!

Bemærk: Hvis du vendte den vigtigste breaker ud oprindeligt, Sørg for du tænder alle afbrydere ud før du tænder den vigtigste en tilbage på. Når du tænder den vigtigste breaker tilbage, derefter begynde at dreje anden GE breakers tilbage på, en ad gangen.

Tips & advarsler

  • Rydde op i området omkring dit kredsløb panel før du arbejder på det, så har du en åben og ren arbejdsplads.
  • Når du fjerner de skruer, der holder låget på plads, gemme dem i en skjortelomme, så du ikke mister dem.
  • Vær meget forsigtig, når du arbejder på elektriske på alle tidspunkter.
  • Undgå arbejde på dit panel i meget varmt eller fugtigt vejr, hvor du vil sveden alot.
  • Undgå arbejder på din elektriske, hvis det er en våd beliggenhed.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com