Sådan installeres en over jorden Pool

March 9

Sådan installeres en over jorden Pool

Varmen sommer slår og alle længes efter cool vandet i en swimming pool. Ikke har en underjordisk pool eller $10.000 til at bygge en? Derefter får en over jorden pool og lad sommeren parter begynder! Selvfølgelig, du har oprettet den darn ting, der kan virke som mere arbejde, end det er værd. Men med lidt hjælp fra en person, der er sat op mere end sin rimelige andel, vil du finde at det er nemmere end du troede og noget alle vil nyde.

Instruktioner

•Når du har bragt din over jorden pool hjem, skal du vide, præcis hvor du ønsker at sætte det op. Hvis du har en plan overflade allerede, stor! Hvis ikke, skal du finde en, der er for det meste niveau. Det vil gøre dit arbejde lettere senere. Selvom en græsklædt overfladen synes at være det ideelle sted, kan de faktisk forårsage problemer. Sande, presset af pool på toppen af græsset kombineret med manglen på sollys vil mest sandsynligt dræbe uanset voksede der, det sker ikke altid på den måde. Jeg har haft græsset vokse lige op gennem foring før. Bermuda er den værste gerningsmanden i denne kategori. For at undgå dette problem, skal du bruge ukrudtsmiddel til at slippe af med nogen vækst i det område du ønsker at placere din pool. Engang døde, rydde området ned til snavs.

•Nu kan du bringe i sandet. Mason sand fungerer bedst som det er ikke så selvfølgelig andre sands og vil ikke skade din liner. Plus, vil det skabe en stødpude mellem foringen og det hårde snavs. Brug rake for at flytte snavs omkring og derefter bruge 2 x 4 og niveauet for at sikre at din jord er bare at - niveau. Der er ingen dyb og lavvandede ende i en over jorden pool. Afsætte nogle af sand til brug i næste trin.

•Følg instruktionerne i betjeningsvejledningen pool at indstille omkredsen og væggene. Før du lægger ned lineren, du har brug at skabe hvad der kaldes en bugt. Det er en dæmning, som du bygger i bunden af væggene i poolen til at tillade liner til at flyde op i stedet for at skabe et hjørne. Dette vil holde din pool fra ballooning nederst. Der er virksomheder, der sælger en skum bugt eller du kan opbygge din egen ud af sandet, som du har afsat. Vigen bør stak et par inches op ad væggen og bør være ensartet rundt i bunden. Når din cove er foretaget, kan du sætte på liner.

•Start at fylde din pool med vand, når lineren er i. Når du har bare om en tomme af vand i bunden, holde op med at fylde. Du nødt til at få dine fødder våde for denne ene. Komme ind i swimmingpoolen og bruge dine fødder til at flytte foringen fra midten mod kanten. Så, efter at komme ud af puljen, træk op på for at fjerne rynker. Du skal muligvis komme ind og ud af puljen et par gange for at opnå dette. At sætte stigen sammen, der fulgte med din pool vil hjælpe. Ikke blive afskrækket, hvis du ikke kan få alle rynker. Af de mange gange jeg har lagt op over jorden pools, har jeg kun kunnet opnå dette kunststykke gange.

•Fortsæt med de instruktioner, der følger med din pool til færdiggørelse. Kontroller din pumpe fungerer korrekt og dit vand har den rette mængde af klor. Jeg ville lade poolen, sidde i et par dage for at sikre, at alt er i orden ordentligt før lade løs familie og venner. En korrekt sæt up swimmingpool vil give dig sjov for ikke kun denne sommer, men mange til at komme!

Tips & advarsler

  • Bruge ekstra tid på at gøre pool niveau. Du vil blive overrasket over hvilken forskel lidt ekstra pleje vil gøre.
  • Holde en kant af mindst to inches af nøgne jorden mellem din pool og græs. Du ønsker ikke noget vokser nedenunder din pool eller du kan ende med et hul i din liner.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com