Hvordan man dyrker Chipotle chili

July 9

Chipotle peppers tilføje en røget dybde til krydrede retter. Ved at dyrke din egen, kan du være sikker på at have et stort udbud på hånden i dit spisekammer. Twist er dog, at du skal vokse jalapenos og røg dem for at få en chipotle peber, da de ikke er en faktiske sort peber, men bare en forberedelse af en jalapeno. Jalapenos er lettere at dyrke end de fælles peberfrugt plante at mange gartnere omfatter i deres lister over sommer grøntsager og vil give masser af peber for at spise friske eller rygning.

Instruktioner

•Forbered websted for din peber ved at løsne jorden og tilføje nogle 5-10-10 gødning til området med en hastighed på 3 pounds per 100 kvadratfod. Sørg for at ingen peber eller kartofler blev dyrket i det samme sted året før, og at jorden er god dræning og enten lerede eller sandstrand.

•Plant chipotle-til-være plante i haven når de dagtimerne temperaturer har indgået mellem 70 og 85 grader Fahrenheit og aftenen temperaturer bo tæt på 70 grader. Plads planter mindst 18 inches fra hinanden og vask en 5-mund spil omkring 12 inches i jorden omkring 2 inches fra hver plante stænglen for støtte senere.

•Kapacitet jalapeno planter under varmen i sommeren så at de øverste 6 inches af jord bo fugtigt, især når blomstrer sætter frugt. Barkflis omkring bunden af planten med græsafklip eller andre godt komposteret barkflis at hjælpe bevare fugten i jorden.

•Tillad peber til at blive på planten, indtil de skifter fra grøn til rød, som deres smag vil udvikle fuldt ud og blive bedre til at ryge.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com