Sådan oprettes siddepladser ved hjælp af en skrå udendørs område

July 10

Sådan oprettes siddepladser ved hjælp af en skrå udendørs område

For at oprette siddepladser ved hjælp af en skrå udendørs område til et amfiteater eller kapel i skoven eller baggård teatret, er den nemmeste form for bænk at bruge en enkel planke bænk med enkelt støtte stillinger. Ved at placere flere af disse bænke parallelt med hældningen af en bakke eller naturlige skål-terræn funktion, kan du oprette et attraktivt sted for folk at samle.

Instruktioner

Montering af bænke

•Mark hvor du ønsker din siddepladser til at gå med træ stakes og streng. Måle 1 fod fra starten af strengen og markere jorden med en aktiepost. Tilføje et andet spil hver 4 fødder, indtil du har tre huller markeret 4 fødder fra hinanden. Disse vil være støtte stillinger for en 10-fods bænk. Fortsætte mærkning post sites på denne måde, indtil du har nok 10-fods bænke afmærkede med plads til alle, du forventer at bruge området. Ti-fods bænke vil rumme syv voksne. Hvis du har brug for med plads til 70 personer, skal du bruge 10 bænke. Line bænke op, så de følger konturen af jorden.

•Dig tre huller med post hul gravemaskiner, hvor du har markeret post sites. Gøre hullerne 2 fod dyb og bredere i bunden end øverst. Angive stillingerne i hullerne. Lægge sædet planke på sin kant på toppen af stillinger. Lægge vaterpas oven på planken. Justere højden på stillingerne, indtil alle tre touch sæde planke og boble på niveauet ånd er i centrum. Du kan have at tilføje snavs eller grave lidt mere hvis du vil justere toppen af stillinger.

•Mix beton i trillebør med slange og skovl. Ikke gøre det for vådt, så tørretumbler beton mix tendens til at være stærkere. Hæld to poser rundt hver post, indtil betonen er 2 inches under jordoverfladen. Skråne toppen af beton ned mod kanterne, så vandet vil sive væk fra posten. Dette vil reducere rådner.

•Klippe 2-tommer af 8-tommer board i 2-fods sektioner. Bore to 7/16-inch pilot huller side om side i bredden af 2-fods beslag stykker. C-clamp beslagene til toppen af stillingen overfor hinanden og parallelt med retningen bænken vil køre. Predrill gennem de kantede parenteser i stillingen.

•Skru lag skrue og washer gennem beslagene og ind i stillingen med en topnøgle. Gentag for de andre to stillinger.

•Anbring planke fladt over toppen af stillinger. Pilot bore et 7/16-inch hul gennem planken ud i toppen af hver støtte post. Skrue lag bolt gennem planken ind i støtte stillingen.

•Gentag opbygge bænke, udnytte hældning for at forme en kurve over rækkerne. Single-post bænke er nemt gjort niveau ved at køre bænkene parallelle til skråningen.

Tips & advarsler

  • For at sommerferien bolte, så de ikke vil holde, kan du bore et ¾-tommer hul i de første 3/8 inches af huller i plankerne, således at lag skruehovedet er plan med den planke overflade.
  • For at give bænken en mere færdigt look, så en 45-graders-vinklet stykke ud de fire hjørner af bænken planken. Dette runder enderne for at reducere skader, hvis du støde et knæ på hjørnet. Det ser også bedre. Du kan også skære en 45-graders vinkel fra de nederste hjørner af støtte beslag før montering dem. Det ser bedre ud og tager kun et sekund for at gøre.
  • Du kan også daisy-chain bænkene ved at dele et indlæg med to planker og trimme enderne til den passende vinkel. Du kan holde tilføje stillinger hvert 4 fødder (eller endda 5 fødder hvis du ikke ønsker at trimme slutningen af din planker for meget).

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com