Hvilke kemikalier bruges til min Vinyl Pool?

March 10

Hvilke kemikalier bruges til min Vinyl Pool?

Teste vandet i din vinyl pool ugentligt ved hjælp af en test-kit, der vil advare dig til de niveauer, der er afgørende for din pool kemi--ph, alkalinitet, calcium hårdhed og klor niveau. Du skal også bruge chok ugentligt og kan finde det tilføje algaecide og vand clarifier forbedrer tilstanden af din pool vand.

Sanitizers

Klor er en sanitizer, der virker ved at binde sig til bakterier og organiske forurenende stoffer i dit vand og derefter bliver inaktive. Klor er tilgængelige i 3-tommer faner, 1-tommer sticks og en granuleret pulver. Tilføje klor til din hulske, flydende chlorinator eller automatiske chlorinator til at tilføje klor til din pool. Det korrekte niveau for klor er mellem 1 og 3 dele per million (ppm). Pool chok virker ved at brænde ud den inaktive klor, der derefter fjernes af filteret pool.

Balancers

PH er et kemisk buffer, der tillader din klor til at arbejde ordentligt. De rette niveauer for klor er mellem 7,2 og 7,5. Balancers er tilgængelige til at hæve eller sænke dit Ph. Det er sandsynligt, at din Ph er lav, hvis dine øjne brændende under svømning. Totale alkalinitet er påvirket af Ph og bliver ofte nødt til at være afbalanceret sammen med PH, og er tilgængelig som en alkalinitet increaser. Manglende evne til at opretholde kalkindholdet i din vinyl foret pool kan føre til foringen bliver sprødt og rive. Den ideelle interval for calcium hårdhed er mellem 250 og 350 dele pr. million.

Vand Optimizers

Lejlighedsvis kan du finde, din vinyl pool har problemer med klarhed i vand på grund af alger eller andre forurenende stoffer. Du kan købe produkter, der kan dræbe alger eller dem, der forhindrer vækst af alger og kan være tilføjet ugentligt. Vand klaringstanke kan hjælpe med at tage nogen uklar ud af din pool vand og er tilgængelige som produkter til ugentlige programmer.

Overvejelser

Efter anvender kemikalier til pool vand, skal du vente en time før at komme tilbage i puljen. Følg altid fabrikantens forskrifter for anvendelsen. Altid tilføje pool chok til vand og ikke vand til chok, som en kemisk reaktion vil forekomme. Billigere er ikke altid ensbetydende med bedre med hensyn til pool kemikalier. Det er ikke omkostningseffektivt at tilføje husholdningsprodukter såsom flydende blegemiddel eller bagepulver til din pool. Pool kemikalier er lavet til industrielle anvendelser og husholdningsprodukter er ikke.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com