Spray eller Roll maling på hoveddøren?

March 11

Spray eller Roll maling på hoveddøren?

Hvis du tror, dit hjem har brug for en ændring eller en lille spænding, er en hurtig måde at tilføje nogle pop og interesse til at male din hoveddør. Sammen med træffes beslutning om en ny farve, skal du også beslutte, hvordan du vil male døren--med en rulle eller en maling sprøjte. Begge metoder fungerer udmærket, så det bedste valg for dig, afhænger af dine evner og det udseende, du ønsker for døren. Hver metode vil bruge forskelligt udstyr.

Kvalitet

Både rullende og sprøjtemaling giver attraktive, finish selv på din dør. Hvis du vil døren til ser ligesom det kom fra en fabrik, men er spray din eneste mulighed. Sprøjtet maling, når de anvendes korrekt, skaber en perfekt glat, flad og endda frakke, der henviser til, at selv mest omhyggeligt anvendes roller finish vil forlade en smule piblede eller ujævn overflade. Dette vil ikke virkelig være synlig fra gaden, dog, så det vil kun ses af dig og af besøgende, og du kan endda finde lys tekstur tiltalende. Naturligvis hverken metode vil se attraktive hvis anvendes dårligt--en rulle kan være ujævn, lumpy eller stribet, mens spray kan forlade utiltrækkende drypper.

Lethed i anvendelse

Sprøjtning maling kræver en maling sprøjte, og der er flere typer af sprøjter. De udgør nogle risici, og du skal lære at udfylde, betjene og rengøre en sprøjte før du starter dit arbejde; ukorrekt rengøring kan ødelægge en sprøjte. Det tager tid, og du bliver nødt til at købe eller leje en sprøjte. Så vidt angår anvendelse går, finder du højst sandsynligt roller at være det nemmere valg. Rullende maling er sikker, kræver lidt setup og er ret billig med hensyn til udstyr. Som en ekstra bonus, vil du højst sandsynligt har nogle erfaringer med rullende maling.

Forberedelse

Uanset hvilken metode vælger du, skal du starte ved at fjerne eller maskering off hardware, ligesom håndtag og lås. Rengør døren og foretage eventuelle nødvendige reparationer, samt, såsom at fjerne rust eller udfylde buler. I de fleste tilfælde, du skal prime dør, og du kan bruge samme metode for priming, som du bruger til maleri. Det er bedst, med enten metode til at fjerne døren fra hængslerne og lægge den vandret på et par af savbukke. Det er især vigtigt at gøre dette med spray-metoden, men da det er svært at kontrollere hvor maling vil gå, og spray vil få på andre ting end døren. Hvis du ikke kan fjerne døren, skal du bruge metoden rullende maleri, da det giver dig en masse kontrol.

Rækkefølge

Med de fleste døre, døren er ikke helt flad og har dekorative kamme eller forsænket områder, der skal males. Hvis du kaster maling på døren, skal du børste maling i forsænket områder først, derefter bruge rullen til pels resten af døren, begyndende med de indvendige paneler mellem de forsænkede områder og går videre til ydersiden. Hvis du bruger en høj kvalitet maling, viser forskellen mellem områderne børstet og rullede ikke. Hvis du bruger sprøjten, skal du spray de forsænket områder først, så spray resten af døren. Dette kan være en udfordring, da at få for meget maling i disse områder vil resultere i drypper. Det er vanskeligt at kontrollere spray, så du bliver nødt til at maskere enhver vinduer i døren eller noget du ikke vil have malet. Kanterne af området døren er også tilbøjelige til drypper.

Sprøjtning maling

Du kan bruge både olie og akryl med en sprøjte. Olier tørre langsommere end latex maling, så ujævne steder kan udjævne eller niveau. En hurtig tørring latex maling, dog vil tillade dig at sætte døren på mere hurtigt, og du kan bruge produkter, der vil bremse tørretid af latex og gøre det spray på mere jævnt. Tynd maling inden sprøjtning; olier kræver maling fortynder, mens latex maling har brug for vand. Der er også to grundlæggende typer af sprøjter: airless og HVLP sprøjter; begge giver en glat og ren finish. HVLP eller høj volumen lavtryk, er typisk bedre for oliebaserede malinger, og airless er ofte bedre for latex.

Rullende maling

Rullende maling giver ikke den samme glat belægning som sprøjtning, men med det rigtige udstyr og vil forbedre effekten. Hvis du bruger olie maling, igen, dette vil tørre langsommere og reducere udseendet af roller mærker, men latex fungerer også udmærket. Hvis du bruger olie, vælge en rulle med en mohair nap. Bruge syntetisk latex. Brug altid en kort-nap roller. Enten type maling kan fortyndes for at flyde bedre, og som du maler, altid sørge for, at rullen er fuld. Ikke rulle for meget i det samme sted.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com