Hvordan man dyrker konfødererede jasmin fra udklip

March 12

Hvordan man dyrker konfødererede jasmin fra udklip

En evergreen, slyngende vin hjemmehørende i øst Asien, konfødererede Jasmin (Trachelospermum jasminoides) udvikler woody stilke, der modnes op til 20 til 30 fod lang. Gartnere nyde denne plante, som det bærer duftende hvide stjerne-lignende blomster i varmen i foråret eller forsommeren. En nem måde at udbrede denne vin er at forankre de vidtstrakte stilke på tværs af et lag af fugtig jord i foråret. Ved tidlig sommer vokser lille rødder dybt fra noder.

Instruktioner

•Trim de konfødererede jasmine plante i foråret eller forsommeren til figur og rydde planten, som du ønsker. Trække ud og Gem udklip, der indeholder stilk, der er semiripe--lidt stive og mellemliggende farve mellem grøn og lys brun--skal bruges til formering. Strip løv fra de semiripe træ på gemte vin udklip.

•Klippe semiripe dele af udklip med en skarp håndsakse i længder 3 til 6 inches lang. Ideelt set gøre stiklinger, så hver 3-6-tommer segmentet har et blad node, eller bump, omkring 1/2 tommer fra den nederste ende af segmentet.

•Air-tør de konfødererede jasmin stiklinger på en flad overflade indtil skåret sårene har callused og er tør at røre ved. Den faktiske tid varierer baseret på temperatur og fugtighed, men undgå at placere stiklinger i direkte varme sollys, som de tør.

•Fyld et frø bakke med fugtig sætteplante potning mix. En flad bakke, ikke mere end 4 inches dyb, er ideelt, fordi det dræner jævnt og bevarer vand jævnt for at hjælpe med at forhindre skæring rot. Sterile sætteplante potning mix skal bestå af nogle organisk materiale som tørv samt sand, perlite og andre grove elementer. Denne potning mix er en perfekt balance mellem en fugtig medium og en, der tørrer ud for hurtigt.

•DIP tør bunden tips, om 1 tomme af de konfødererede jasmin stiklinger i rode hormon pulver. Tryk på off overskydende pulver på kanten af flasken hepper hormon. Cutting tips behøver kun en støvning og bør ikke har klumper af pulver fast til dem. Prøv at få nogle hormon pulver på noden ujævn blad at fremme en hurtigere udvikling af rødder.

•Sæt en smal blyant i frø bakke jorden til at oprette en slank plantning hul hul til opskæring. Blidt skub opskæring ind i hullet, således at 1 1/2 til 2 inches af hormon-dækket bunden i hullet. Holde opskæring oprejst eller i en lille vinkel, som du forsigtigt skubbe jorden omkring opskæring at fjerne luftlommer. Fortsætte med at placere stiklinger i magasinet, afstand mellem dem omkring 2 inches fra hinanden.

•Moisten frø bakke jord med en sprayflaske fyldt med udvendige, lufttemperatur vand. Holde jorden jævnt fugtig på alle tidspunkter, aldrig tørre og især ikke klæg, som fremmer svampe rot af stiklinger. Overvåge bakken dagligt for at holde jorden jævnt fugtig for de næste fire til 12 uger.

•Bevæg bakken af stiklinger til et varmt sted med lyse, men indirekte lys. Temperaturer over 75 grader Fahrenheit fremskynde udviklingen af rødder.

Anslag dysefastgørelsen skubbe eller løfte en skæring i bakken efter 4 uger til at bestemme, hvis nogen rødderne voksede. Du vil føle modstand, når rødderne har udviklet, der henviser til, at skære uden nogen rødder har tendens til at trække eller glide let fra jorden. Fortsætte med at teste trække en skæring hver 7-10 dage i hele sommeren.

•Tillad stiklinger til roden væsentligt og selv begynder at spire grønne blade i bakken frø, som vil tage 3-6 måneder. Transplantation kun de mest robuste, energisk stiklinger i separate beholdere eller i den havejord. Holde planterne i meget lyse indirekte lys og et varmt sted. Plantning unge rodstiklinger udendørs, udsat for de naturlige elementer, gøres bedst i foråret, ikke i løbet af efteråret eller vinter måneder.

Tips & advarsler

  • Hvis test-trækker en skæring afslører en muggen, våd orblackened stilk, chancer er svampe rot påvirker frø bakke. Smid ikke ud stiklinger for tidligt, da nogle levedygtige stiklinger skrue mørk i farven men stadig form rødder uger senere.
  • Cut blade og stilke af konfødererede jasmine udstråler en klæbrig mælkeagtig sap. Sætte på tynd latex handsker til at mindske oprydning eller forhindre enhver hududslæt ved kontakt med sap, mens du arbejder.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com