Hvordan til at bøje PVC Conduit

March 12

Hvordan til at bøje PVC Conduit

Polyvinylchlorid, eller PVC, conduit er rør, der anvendes til at yde beskyttelse til elektriske ledninger. De fleste ledninger er ikke køre i helt lige linjer. Bøjning conduit rør vil tillade dig at undgå at købe en bred vifte af forskellige beslag og stik. For at bøje PVC ledning, skal røret opvarmes og dannet til vinklen for bøjningen.

Instruktioner

•Measure vinkel bøjninger behov for kanalen. Bruge kompasset markerer buen af i svinget på krydsfiner. Markere krydsfiner på center eller apex, bøje og endda punkter på siden af svinget. Måle diameteren af PVC conduit og tilføje markører på krydsfiner langs den ydre kant af røret. Placer én mark øverst på kurven og de andre to mærker selv med først.

•Mark kanal hvor bøje vil starte og stoppe.

•Sæt negle på alle de markerede steder og hammer derefter i krydsfiner. Forlade mindst ½-tommer af neglen udsat. Disse negle vil holde kanalen på plads, når kanalen er køling.

•Cap off ene ende af conduit med PVC cap. Tryk på fælles landbrugspolitik tæt på, men ikke tvinge fælles landbrugspolitik. Hæld sand ind i røret, indtil kanalen er fuld. Sand giver modstand i røret og holder rørets form, som det er opvarmet. Dette forhindrer kinks i conduit. Enhver form for sand kan bruges. Pack sand i conduit stramt og cap de åbne en af røret.

•Heat op varmepistol og sætte på handsker. Hold conduit 1 tommer fra varmepistol. Kun varme op områder i mellem de markerede linjer. Vend røret langsomt over varmepistol så hver del af conduit opvarmes jævnt. Kanalen vil begynde at synke og blive bøjeligt.

•Skub conduit i formen foretaget neglene på krydsfiner. Bøje i røret på plads og hold det, mens det køler. T-stropper kan bruges, hvis du ikke ønsker at holde røret på plads.

•Tag conduit ud af formen efter det er afkølet og fjern hætter fra enderne. Hæld ud i sandet. En vand slange kan skylle ud og sand eller snavs, der kan være svære at fjerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com