Husholdningernes anvendelser af protese sæbe

July 12

Protese rensemidler er billige at købe og ikke indeholder slibende rengøringsmidler, da de bruges til sikkert rengøre og deodorize falske tænder. De giver ikke disse fordele simpelthen til tandproteser, enten. Protese rensemidler kan også hjælpe med at rense dit badeværelse, retter, smykker og baby elementer.

Glas vaser

Hvis du har en glas vase med et hårdt sted at rengøre, drop i en protese cleanser tablet, derefter udfylde vasen med vand. Sæbe vil rengøre glasset, som pletter lægges i blød i vandet. Senere, løber ud i væsken, skyl vase med frisk vand og tør.

Tørret ost på retter

Hvis du har en parabol med tørret ost på det, sætte proppen i vasken og fyld vasken med varmt vand. Drop i en protese cleanser tablet. Placer fadet i vasken vand. Den protese sæbe vil spise væk indtørret ost. Skyl parabol med rent vand og lad tørre.

Kaffekop pletter

Hvis du har en kaffe cup farves fra kaffe, fylde den med varmt vand. Drop i en protese cleanser tablet. Vente 20 minutter og hæld. Skyl koppen med rent vand. De kaffe pletter bør være væk.

Rense et tilstoppet afløb

Drop 4 tabletter af protese sæbe i en stoppet op eller langsomtgående afløb. Hæld 1 kop hvid eddike ned i afløbet, så fyld vasken med varmt vand og lad den køre ned i afløbet. Standsning skal åbne.

Gryderet retter

Ikke krat gryderet retter, som har hårde, sprøde fødevarer tilbage i dem. Drop en protese cleanser tablet i dem og fyld retterne med varmt vand. Lad vandet sidde i en time. Hæld og vaske ren.

Begyndervanskeligheder babyudstyr

Protese cleanser tabletter kan fjerne indtørret baby formel og bakterier uden at skrubbe. Placer begyndervanskeligheder babyudstyr og sutter i vasken. Fyld vasken med varmt vand. Drop en protese cleanser tablet i vasken og lade varerne lægges i blød i 20 til 30 minutter. Drain vasken og skyl babyudstyr ren.

Diamant smykker

Protese cleanser tabletter kan gøre din diamanter skinne og funkle igen. Placere diamant smykker i et glas varmt vand. Drop i en tablet. Lad det sidde til 5 minutter. Hæld vandet ud af glasset og skylles smykker. Din diamanter bør mousserende igen.

Toilet renere

En nem måde at rengøre et toilet med ingen skrubbe er at droppe en protese cleanser tablet i skålen. Vent cirka 25 minutter, derefter skylle toilettet. Skålen bør nu være ren.

Holderen rengøring

Ren alle kroge og hjørner af din Ortodontisk retainer uden skrubbe de svære at nå steder. Placer holderen i en skål, fyldt med varmt vand. Drop i en protese cleanser tablet. Vent 5-10 minutter og skyl derefter holderen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com