Hvordan man Refinish gips vægge med Wallboard og trådnet

March 13

Hvordan man Refinish gips vægge med Wallboard og trådnet

Gips var engang en fælles væg der dækker for boliger bygget før anden verdenskrig. Gips vægge er ekstremt holdbart, som mange ældre og historiske huse vidner med deres århundredgamle vægge. Gips anvendes tynde strimler af træ kaldet drejebænk uden som gips vil plask på gulvet i en sjusket våd bunke. Hvis drejebænken er beskadiget eller en del af det er mangler, vil gips til sidst knæk ud i bidder. Du kan bruge trådnet til at fungere som erstatning for drejebænk. Trådnet er bedst for små områder af brudt gips op til 6 eller 7 inches i diameter. Større bidder af mangler gips, fylde hullet med en sektion af gips wallboard og reparere søm med fælles sammensatte.

Instruktioner

Refinish med trådnet

•Klippe væk på det beskadigede gips område med mejsel og hammer. Fjerne de splintrede stykker af drejebænk. Børste væk affaldsmateriale med en tør pensel.

•Klippe en del af trådnet, der er omkring 2 til 3 inches større i diameter end gips hul. Loop en lang stribe af wire i midten af trådnet, så begge ender af wiren er gennem trådnet og opad.

•Klap mesh i halve og Indsæt trådnet gennem gips hul. Hold sløjfen af tråd at forebygge trådnet fra at falde tilbage bag væggen.

•Unfold og spænd trådnet op mod bagsiden af gipsvæggen. Twist loopes wiren omkring et træ dyvel, der er længere end diameteren af gips hul. Stramme wiren omkring dyvel, indtil trådnet er presset fast mod bagsiden af gips væg og dyvel trykkes tæt mod forsiden af gipsvæggen. Når du slipper wire og dyvel, dyvel bør fortsætte med at holde trådnet stramt på plads.

•Applicer et tyndt lag af fælles stof til trådnet. Med den ene hånd, holde dyvel at holde masken sikker. Spredt sig fælles sammensatte på trådnet med anden hånden, så sammensat oser af gennem hullerne i trådnet. Disse små "taster" af fælles sammensatte vil i sidste ende harden, holder masken på plads efter dyvel er fjernet. Tillad den første frakke af sammensatte tørre fuldstændigt.

•Tag dyvel og snip wire med bidetang. Anvende en anden frakke af fælles sammensatte til den trådnet, pasning til at dække den lille del af ledning, der er indlejret i trådnet. Fjer kanterne af gips hullet, således at lappe vises problemfri med resten af væggen. Lad det tørre helt. Anvende en anden frakke af stof, hvis nødvendigt.

•Sand sammensatte glat. Anvende primer og maling.

•Klippe væk enhver løs bidder af gips omkring hullet. For de bedste resultater, chip gips hul i et kvadrat eller rektangel form. Dette vil tillade dig at nemt måle og skære en del af wallboard passer i hullet. Ikke skåret væk eller skade nogen af træ drejebænk strimler. Støv løs snavs med en tør pensel.

•Measure størrelsen af det hul og skære wallboard Ifølge målingen.

•Sæt afsnittet wallboard på plads hvis hullet bevarer sin drejebænk. Hvis drejebænken mangler, skal du erstatte drejebænk ved at skrue i to tynde forskalling strimler--en øverst i hullet og en i bunden af hullet. Forskalling strips skal være skruet til træ, så du måske nødt til at forstørre gips hul for at sikkert tilføje forskalling strimler.

•Skru afsnittet wallboard drejebænk eller forskalling strip stykker. To skruer på toppen og bunden af sektionen wallboard afholder tilstrækkeligt afsnittet på plads.

Uddelingen en stribe af glasfiber mesh langs hver side af afsnittet wallboard. Overlapper ikke glasfiber mesh ender, eller du vil oprette en bule, når du anvender fælles sammensatte.

•Applicer et tyndt lag af fælles sammensatte med 4-tommer spartel. Tillade fælles sammensatte til helt tørt.

•Applicer en anden frakke af fælles sammensatte med den 4-tommer eller 6-tommer spartel, afhængigt af størrelsen af afsnittet wallboard. Fjer kanterne af gips hullet, således at lappe vises problemfri med resten af væggen. Lad det tørre helt. Anvende en anden frakke af stof, hvis nødvendigt.

•Sand sammensatte glat. Anvende primer og maling.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com