Sådan installeres lav spænding udendørs lys

March 13

Sådan installeres lav spænding udendørs lys

Udendørs lav spænding lys dukkede første gang op i 1970 ' erne som reaktion på nye suburbanites efterspørgsel for fantasifulde gør det selv-landskabspleje projekter. Endnu en nyhed, lav spænding belysning bliver et almindeligt effektivitet i meget nybyggeri og ombygninger. De udendørs kits fremstilles stadig af de oprindelige virksomheder, og selv om der findes et større udvalg af belysning instrumenter, de grundlæggende udstyr har ændret meget lidt, da de første to-differentieret plast lys begyndte at dukke op i forstæder værfter fire årtier siden.

Instruktioner

•Kontrollér, en lys plan. Lys ser bedst ud, når de er arrangeret i klynger eller---hvis du snor dem sammen med en gåtur eller haven grænse---ikke mere end 8 til 10 fod fra hinanden. Tilføje op watt (de fleste lamper er 4 til 10 watt, men nogle er så meget som 50 watt) for at arrangere "kredsløb"---linjer af lys wired til hver transformer, der ikke overstiger kapaciteten af transformer (de fleste kan bære 100 watt). Når du oprette diagrammer over dit kredsløb og indser du har brug for flere kabler eller omformere, kan du købe flere i det samme sted, hvor du købte din lys kit. Oprette et diagram til at hjælpe dig med at lægge dit udstyr.

•Lay ud af kablet og placere lysene var ønskede dem. Undgå at køre gennem områder, der er dyrkede eller tilsat kulsyre regelmæssigt---en kantning værktøj vil grave en lille grøft, der vil beskytte din kabel i en græsplæne. Prøv at lægge kablet langs flower bed kantning eller gåture, hvor det kan være omfattet af barkflis eller grus. Hvis du opdager problemer, foretage justeringer i din plan før du begynder at wire din lys.

•Med nogle variationer, transformer eller "power pack" vil være en boks med en netledning, to terminaler for kabelforbindelse, en manuel off-on switch og en "jord"--en sikkerhedslinen, der skal tilsluttes til jorden. Det kan også have en solcelle eller timer, således at lyset kan tænde på mørke eller et bestemt tidspunkt. Sæt transformeren i en udendørs stikkontakt eller ansætte en elektriker til at wire det direkte ind i en husstand kredsløb. Hvis gør det selv, Følg vejledningen til installation, men husk at transformatorer skal sidde mindst en fod ovenfor lønklasse at holde fugt ude. Opdele de sidste par inches af kablet og fratage enderne for at forbinde dem til terminaler.

•Installer lys langs kredsløbene. Hver model er en smule anderledes, og alle kommer med deres egen vejledning, men alle vil kræve threading kabel gennem en del af instrumentets base, der vil derefter klemme på kablet, pinning det i armaturet. Stiften punkterer wire kappematerialer således at lampen er ledninger gør kontakt med strømforsyningskablet. De fleste kits skib armaturer og lamper separat, så det næste skridt er at installere lampen i armaturet og samle alle caps, ringe eller toppe behov for at lukke armaturet.

•Dig et hul med en hånd murske eller bare blødgøre jorden med et kosteskaft hvor lampen vil stå. Skubbe lidt bålet som lyset står i jorden. I slutningen af kredsløbet, teste det ved at tænde det på transformatoren. Arbejder langs hvert kredsløb på denne måde indtil alle lysene er installeret. Kontrollere lys for endelige positionering og indstille timeren på transformeren, hvis det har en.

Tips & advarsler

  • * Lampen positioner kan ændres efter placering, hvis, efter en tid, løvet vokser, eller du ønsker en ny ordning. Kablet i kits er "selvstændige forsegling," hvilket betyder at den kobbertråd er omfattet af en meget robust ærme, der lukkes, når kontaktpersonerne er removed.* Sørg for at købe den rigtige størrelse ekstra ledningsføring for dit kredsløb. 12-gauge wiren, der kommer med de fleste kits kan bære 300 watt.
  • * Aldrig pund lamper med en hammer--du kan bryde armaturet eller strømforsyning cable.* lav spænding udendørs belysning kvalitet har støt forbedret, men det er stadig ikke permanent belysning. Være forberedt på at skulle erstatte kabler, lys og endda en transformer med jævne mellemrum.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com