Sådan Beskær Cymbidium orkideer

March 13

Sådan Beskær Cymbidium orkideer

Cymbidium er en art af store blomstring orkidé plante, anses for at være de mest kolde hårdføre af fælles orkideer. Cymbidium orkideer er jordbaseret og kan dyrkes udendørs i mange tempererede himmelstrøg. Ligesom alle orkideer er beskæring krav til cymbidiums temmelig minimal, da planterne er stedsegrønne. Korrekt beskæring er lige så meget om, hvad du ikke gøre så meget som det er nyttigt at anlægget.

Instruktioner

•Deadhead nogen helt brugt bloom spikes når de begynder at visne og ser nusset. Sever stilken i bunden mellem bladene, og kassér den.

•Klippe off enhver døde rødder, der stikker ud fra toppen af puljen. Identificere døde rødder af deres hulhed, grå eller brun nuance og dessicated, blød konsistens. Afstå fra at skære i nogen hvide rødder, som disse er sunde levende væv.

•Undersøg plante blade for alle døde, dårligt misfarvede eller syge blade. Snip off problemet blade ned på kronen af planten lige over det lidt hævede Pseudobulbe, der opstår form jorden. Døde eller syge blade vil ofte frigive fra planten når rørt let, og dette er en acceptabel metode, hvis de er løs, men ikke slæbebåd på eller rive bladene, da dette kan skade planten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com