Hvad ballon plante frø Look Like?

March 13

Hvad ballon plante frø Look Like?

Ballon blomster, også kaldet kinesisk bell blomster, er opkaldt videnskabeligt som Platycodon grandiflorus. Disse planter producerer smukke blå eller lilla blomster (nogle hvidblomstrede sorter dyrkes), og efter befrugtningen, ballon blomster danner bælg indeholder snesevis til hundredvis af små, sorte frø.

Ballon blomster er befrugtet af insekter

Ballon blomster har støvknapper med pollen, og en stigmatisering, stil og æggestok, som repræsenterer de kvindelige dele af planten. Små bier og fluer overføre pollen til stigmatisering. Pollen kernen er leveret til æggestokkene som indeholder æg, der befrugtes.

Ballon blomst æg efter befrugtningen modnes til frø

Pollen atomkerner smelter med æg kerner, og dannelsen af mange nye embryoner eller frø forekommer i den hævede æggestokken af ballon blomst.

Befrugtet æg Form modne frø i æggestokkene

Ballon blomsterblade dø tilbage og falder af. Æggestokken af hver ballon blomst modnes med udvikle frø. Æggestokken vender sig fra en kødfulde farve til en brunlig, fortykket pod.

Ballon blomsterfrø udvikle inden for æggestokken Pod

Den flerårige ballon-blomst plante blade begynde at dø tilbage i efteråret, og brun bælg indeholder frø fortsat at modnes og udvikle frø som mørkere i pod.

Modne ballon blomst frø bælg modnes

Som sæsonen skrider frem fra efterår til tidlig vinter, ballon begynder blomst frø bælg at bryde åbne og frigive snesevis af små, sorte frø, der falder og scatter på jorden. Frøene ligner store kerner af knuste peber, og er nok så lig de sorte frø af kiwier afbilledet i denne artikel.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com