Hvornår skal erstatte et tæppe

March 13

Erstatte tæppe kan være en tidskrævende affære. Vi ønsker ikke at erstatte tæppe, der er i god stand vi ønsker heller ikke at forlade beskadigede tæppet på plads. Med det i tankerne når bør vi erstatte gulvtæppet?

Grunde til at erstatte et tæppe

Den mest almindelige årsag til at erstatte et tæppe er for æstetiske formål. Vi vil have vores hjem afspejler vores personlighed, så ting som væg farver, tæppe farver/mønstre og type af tæppe er ofte de første erstattes for at opnå dette mål.

Tykkelsen er en anden grund til at erstatte tæppe. En tykkere tæppe lindrer stress og chok på sålerne på dine fødder, mens du går gennem dit hjem. Tyk tæppe giver et andet middel til isolering effektivisere din varme/kølesystem.

Den tredje grund tæppe erstattes er at reducere mængden af allergener i luften. Tæppe bygger-up støv, hår og snavs. Uanset hvor godt et vakuum kan arbejde er disse partikler udgivet i luften når vi gå eller forstyrre denne tæppe.

Sådan bestemme er tæppe skal udskiftes

For at bestemme, hvis et tæppe skal udskiftes, skal vi gennemføre en kontrolundersøgelse. Når der udføres denne kontrol, være opmærksom på stærkt farvede områder som de kan være et tegn på skimmel eller skader under gulvtæppet. Gangene og døråbninger er gode steder at finde ud af, hvis løber er slidt op på grund af tung trafik.

Efter rengøring gulvtæppet, anbefales det, at du gør opmærksom på lugten af gulvtæppet. En lugt af mug eller mug er et stort problem, der kan fastsættes ved at erstatte løber.

Hvad der skal erstatte det med

Et tæppe kan erstattes med en anden stil eller tykkelse af tæpper, linoleum, fliser eller hårdttræ gulvbelægning. Hvert af disse elementer præsentere deres eget udseende. Jeg anbefaler, forske i de forskellige typer af gulve inden du forsøger at installation.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com