Insekter og Apple Tree Care

March 14

Insekter og Apple Tree Care

Æbletræer er fælles træer i hjemmet haven. Sund æbletræer og en vellykket høst afhænger af flere faktorer, herunder rettidig skadedyrsbekæmpelse. Æbletræer er modtagelige for en bred vifte af insekt skadedyrsangreb.

Apple maddike

Æbletræer er modtagelige for apple maddike (Rhagoletis pomonella), en sort insekt med klare vinger og en tydelig hvid plet på ryggen. Apple maddiker angribe æbler og forårsage forfald. Insektlarver tunnel i frugt og oprette threadlike tunneler. Anvende spinosad under midsommer at styre skadedyr. Gentag hver syv til 10 dage i tilfælde af alvorlige angreb.

Klatre Cutworms

Klatring cutworms kommer i en række forskellige arter og er skadedyr af pære og æble træer. Insekter er jævn-flået, brun larver, der er aktive i løbet af natten. Klatring cutworms skade blomster og nye blade på æbletræer. Omfatter at holde træet klare høje ukrudt og unødvendige vegetation.

Grøn Fruitworms

Grøn fruitworms er lys grønne larver med hvide striber. Grøn fruitworms på æbletræer feed på træ blade og frugt, ofte spiser de hele frugt. Insekter æder også nye knopper i tidlige forår. University of California udvidelse anbefaler brug af spinosad eller Bacillus thuringiensis som en effektiv foranstaltning for skadedyr.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com