I-bassiner & lækage problemer

March 14

I-bassiner & lækage problemer

I jorden swimmingpools er en invitation til alvorlige vand rekreative aktiviteter, men de don't come uden potentielle problemer. Et problem, som en i-jorden pool udvikler lejlighedsvis er lækage. Desværre, en i-jorden pool er næsten helt begravet i jorden, så det er lidt svært at diagnosticere eller finde lækager fra det. Mens sjældne, kan lækage i en velbygget i-jorden pool ske på flere forskellige potentielle problem point.

Hydrostatisk ventiler

Beton eller glasfiber shell i jorden swimmingpools er typisk udstyret med hydrostatisk relief ventiler. En hydrostatisk sikkerhedsventil sidder i en swimming pool dybeste del, normalt under dens vigtigste afløb cover. Swimmingpool hydrostatisk ventiler holde trykket mellem pool vand og grundvandet under pool udlignet. Slidte swimmingpool hydrostatisk ventiler er de mest almindelige årsager til i jorden swimmingpool lækager. Swimmingpool hydrostatisk Aflastningsventilerne skal udskiftes hvert femte år for at forhindre lækage.

VVS System

I jorden swimmingpool VVS systemer er en samling af rør, slanger, pumper, filtre og vand retur havne. Desværre, en vandlækage kan udvikle sig i en i-jorden pool VVS system fra tid til anden. Heldigvis, de fleste utætheder i en i-jorden pool VVS system forekomme på synlige steder i nærheden af pumpe og filter. I-jorden pool pumpe vand linjer og fittings udvikle lejlighedsvis lækager da de udvide og kontrakt. Med jævne mellemrum kontrollere synlige områder af en i-jorden pool's VVS system til at identificere mulige lækage.

Pool bassiner

I jorden swimmingpools har bassiner, der holder deres vand i. Kun tre typer i jorden swimmingpool bassiner: vinyl liner, beton eller glasfiber shell. Swimmingpool vinyl liner i jorden kan udvikle lækager fra Reach-gennemførelsesprojekterne, huller eller revner i deres liners. Beton og glasfiber shell i jorden puljer kan lække på grund af revner i deres bassiner. Finde i jorden swimmingpool basin utætheder ved hjælp af en sprøjte eller endda en kalkun baster for at injicere mad-farvet farvestof i vandet i nærheden af en mistanke om lækage.

Overvejelser

Underjordisk vand utætheder i i jorden swimmingpools er meget svært at finde; normalt er en professionel pool forpligtet til at gøre dette. Slidte swimmingpool fittings omkring vand returnerer, hulskeer og lejdere er lejlighedsvis kilder til lækager, også. Utæt i jorden swimmingpool vinyl liner kan ofte repareres ved hjælp af undersøiske patch kits. Reparation utætte beton eller glasfiber i-jorden pool bassiner er en smule mere involveret, og dræning puljen er undertiden nødvendig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com