Hvordan at undgå at få Spider mider

March 14

Hvordan at undgå at få Spider mider

Spider mider er fælles plante skadedyr. De er meget små og svære at opdage med det menneskelige øje, men de kan forårsage stor skade på dine planter og haven som flecking, misfarvning og endog døden i nogle planter. Mider varierer i farve fra rød til brun til gul til grøn afhængigt af arter og sæson, og de er normalt placeret på undersiden af bladene. Mens spider mider kan være svært at udrydde når haven er angrebne, findes foranstaltninger kan man undgå at få dem i første omgang.

Instruktioner

•Undersøg din aktuelle planter for at sikre ingen er inficeret.

•Tjek for spider mider når du køber alle nye planter for at undgå at bringe dem ind i din værftet. Hold et stykke hvidt papir under et blad og tryk let på bladet. Hvis rød, rustent farvet insekter falder ind på papiret, så planten er inficeret.

•Kontroller din have og planter regelmæssigt. Hvis du finder en plante er blevet inficeret, isolere det, og derefter sprøjte med en kraftig vandstråle. Fokusere jet på undersiden af bladene og derefter vaske plante grundigt med vand.

•Kapacitet dine planter regelmæssigt. Planter, der er understreget eller dehydreret er nemme mål for spider mider, så sørg for dine planter vandes jævnligt og har tilstrækkelig adgang til naturligt sollys.

•Blast dine planter med stærke jets vand en gang om ugen. Sørg for at du koncentrerer dig vand på de lavere dele af planten og undersiden af bladene. Dette vil løsne eventuelle spider mider, der forsøger at bevæge sig i.

•Træffe rovdyr til din have såsom mariehøns og predator mider. Frigive dem i nærheden af dine planter og de vil æde spider mider og holde dine planter sunde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com