Storage Container ideer

March 14

Korrekt opbevaring og organisationen synes at være husstand spørgsmål at alle kampe med--uanset hvor meget levende plads de har. Nøglen til at reducere rod er at tage tid til at skille sig af med uønskede elementer og skabe effektive storageløsninger til de elementer, der er sjældent brugt eller sædvanligt uorganiseret.

 

Kurve

Vævet kurve kommer i mange forskellige stilarter og størrelser og give dekorative opbevaringsbeholdere til elementer som filmapper, magasiner, spil og sengetøj. Når du vælger kurve, skal du overveje føler og farvesammensætning i hvert værelse, så kurven føles som en del af din indretning og ikke en indlysende opbevaringsbeholder. Også købe kurve til et bestemt formål. Dette vil sikre, at du ikke spilder penge på kurve, der har den forkerte størrelse eller akavet formede til dine behov.

 

Plast placeringer

Store plast opbevaringsbeholdere er ideelle for varer, der opbevares i lange perioder, såsom årstidens tøj og holiday dekorationer. Plastik beholdere er især nyttige, når opbevaring af dine ejendele i en kælder, der er modtagelige for fugt. Hvis de placeringer, du bruger, ikke er klart, tydeligt mærke dem, således at du nemt kan finde, hvad du har brug for uden at skulle åbne låg. Et andet vigtigt tip er at være på vagt over for størrelsen og vægten af de varer, du pakning, som du bliver nødt til at bære placeringerne, når de er fulde.

Skab arrangørerne

Skab arrangørerne er nyttige, fordi de gør det muligt at maksimere plads i selv den mindste af toiletter. Hvis du er oversvømmet med sko, vil over-the-door sko arrangør tillade dig at gemme dusinvis af par sko pænt mens rydde op din gulvplads. Hængende arrangørerne opretter lodret opbevaring ved at gøre plads til foldede trøjer, strikke toppe eller foldet par jeans. Lodret bøjle plads kan også findes i pladsbesparende bøjler, der lægger sammen for at hænge lodret slacks eller bluser.

Repurposed containere

I stedet for genanvendelse af de tomme havregryn eller spædbarn formel containere, hvorfor ikke genbruge dem som opbevaringsbeholdere? Af indpakning ydersiden af beholderen i attraktive scrapbooking papir og skabe en farverig etiket, disse beholdere tilbyder billig og opbevaringsløsninger til kunst leverancer, cookie cutters, kage udsmykning tips eller løs pakker af suppe eller dip mix.

Rum arrangørerne

Lille og let malplacerede elementer som knapper, smykker og skruer butik nemt i rum arrangerer der holder som elementer sammen og gør det muligt at nemt at finde den ret-størrelse skrue eller matchende par øreringe uden rodede gennem en skuffe. Disse typer af opbevaringsbeholdere er især nyttig, når du forsøger at organisere en "junk skuffe", der indeholder en række forskellige elementer som værktøjer, batterier og scotch tape.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com