Hvordan man kan reducere Petroleum brug

March 14

Hvordan man kan reducere Petroleum brug

Som vinteren bliver tættere og temperaturen falder, så kommer behovet for at varme huse. Petroleum er ofte brugt i Rumopvarmere til varme alle eller en del af et hjem. Fordelen ved en petroleum plads vandvarmeren er, at du er i stand til at opvarme bare ét rum ad gangen, i stedet for at betale for at holde hele huset varmt. De fleste mennesker, der bruger Petroleum køb den hos en lokal tankstation, men du kan have et brændstof selskab leverer din Petroleum, hvis du bruger store mængder. Hvis du ønsker for at reducere dine varmeudgifter, skal du reducere din Petroleum brug.

Instruktioner

•Insulate dit hjem for at sikre, at enhver varme produceret af Petroleum holdes inde i huset. Du kan bruge spray skum eller batt isolering i lofter, vægge og crawlspaces, tilføje plast eller tykke gardiner til Vinduer, forsegle døre og vindue tarme med caulk og anvende tætningslister omkring udvendige døre til at holde varm luft inde.

•Luk døre i rummet hvor du bruger Petroleum, til at indeholde varmen til et mindre rum. Hvis du kun bruger ét rum i huset, er der ingen grund til at holde resten af huset unødigt varme.

•Drej off alle hidsig når du ikke er i rummet, eller når du forlader huset for dagen. Dette vil ikke kun reducere mængden af Petroleum du bruger, men det vil også mindske risikoen for brand.

•Brug et ekstra lag af tøj og varme sokker rundt i huset, så dit hjem ikke kræver en høj temperatur til at være komfortabel.

•Brug Petroleum som en supplerende varmekilde, så du ikke behøver så meget brændsel til at opvarme hele hjem. Hvis du også varme med elektricitet, skal du ikke vil brænde så meget Petroleum i dit varmeanlæg.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com