Pleje for Spathiphyllum blomster

March 14

Pleje for Spathiphyllum blomster

Spathiphyllum, også kaldet en fred lily, er generelt en lav vedligeholdelse plante. De mange sorter varierer i størrelse fra 1 til 5 fod i højden og kan sprede op til 5 fod i bredden. Dens mørke grønne løv og kontrasterende hvide sejl-formede blomster gør denne plante et attraktivt valg for kontor interiør, indkøbscentre og private hjem. Selv om de er lav vedligeholdelse, de stole på lidt sand omhu og opmærksomhed for at overleve.

Instruktioner

•Plant spathiphyllum planter i store Potter ved hjælp af en all-purpose, godt afdrypning potning mix. Vandplanter ofte for at holde jorden fugtig, men ikke til det punkt, hvor jorden er klæg. Jorden skal være næsten tør før vanding.

•Placer anlægget spathiphyllum hvor dagtimerne temperaturinterval er mellem 68 og 85 grader Fahrenheit. Plantens vækst bremser, når de dyrkes i kolde og luftig betingelser, hvor temperaturen er mellem 40 og 50 grader. Når voksende spathiphyllum indendørs, sætte anlægget er et område, hvor der ikke er filtreret lys, selvom spathiphyllum kan tåle lavere lysforhold.

•Applicer en all-purpose gødning hver måned, men kun bruger en fjerdedel af den anbefalede styrke. Befrugtende alt for ofte med en fuld styrke gødning kan forårsage forbrænding af tips og rødder.

•Tag døde blade når det er nødvendigt. Spray bladene al mulig par i måneder med varmt vand og tør begge sider med en fugtig svamp. Generelt, spathiphyllum har ikke mange skadedyr problemer, og du kan nemt fjerne skadedyr, der kan samles på undersiden af bladene af rutinemæssigt tørre blade.

•Undersøg planten ofte. Hvis du bemærker at bladene ser bleg og har blive krøllet, med brune brændte kanter eller tips, er dette et tegn på for meget direkte sollys. Et andet tegn på for meget lys er sparsom blomstring. Placer planten i et område med mindre sollys.

•Tag efterretning enhver visnen omkring kanterne af blade eller sort spids på rødderne, da dette er et tegn på over vanding eller dårlig jord beluftning. Dette kan ske i løbet af vinteren eller i perioder med køligere vejr, når planten ikke kræver en masse vand. Reducere mængden af vand og bruge en jord-mix, der har bedre udluftning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com