Hvor hen til plan en revnet, brudt letvægts betongulv

March 15

Hvor hen til plan en revnet, brudt letvægts betongulv

Beton er et fælles byggemateriale, ofte brugt som et gulv overflade for sin holdbarhed og nem vedligeholdelse. Dog kan konstant brug eller udsættes for elementerne, der forårsage let beton hen til knæk og bryde over tid. Heldigvis, nivellering en revnet og brudt letvægts betongulv er en forholdsvis simpel proces.

Instruktioner

•Rengør området revnet og brudt i betongulv med kosten, og derefter alle formål renere og krat kosten. Dette sikrer at bonding agent og selvstændige nivellering gulv resurfacer mix vil overholde ordentligt og forblive holdbare.

•Fyld i enhver især dybe revner eller hjulspor i gulvet, ved hjælp af reparation mørtel og murske. Pasning af disse særligt svære pletter vil bidrage til at skabe en mere jævn overflade for resurfacer til at flyde.

•Measure det område, der skal reparere med et målebånd, derefter indstille træ dæmninger langs omkredsen til at sikre, at resurfacer ikke undslippe området du tager fat på. Med et stort åbent rum såsom en indkørsel eller garage gulv, kan disse dæmninger ikke være nødvendig. I et mindre område eller et land, hvor er der en chance for overløb ind i en anden uønsket område, disse vil være vigtigt.

•Dilute konkrete limning limen og lakere det rensede område og tørrede reparation mørtel. Sørg for at pelsen er selv.

•Mix den selvstændige nivellering gulv resurfacer blandes i en container. Følg producentens blanding anvisninger omhyggeligt, da de varierer fra selskab til selskab.

•Pour mix over limning limen. Den selvstændige nivellering blanding vil flyde ud jævnt til en vis grad, men muligvis blive skubbet og trak med en murske at sikre et jævnt lag. Dette vil sørge for konkrete dækker alle revner og bryder på gulvet og skabe en glat overflade. Tillader den hældes beton tørre og helbrede, en proces, der kan variere fra 24 timer til et par uger. Fjerne træ dæmninger, når overfladen har kureret.

Tips & advarsler

  • For udvendig Beton overflader anbefales en fugemasse til at forhindre fremtidige brud og revner på grund af vandskade.
  • For meget dybe revner og brud i beton, konsultere en professionel for at få hjælp.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com