Agave plante typer

July 13

Agave plante typer

Agave planten er medlem af familien Agavaceae og kan findes i hele Mexico og USA. De fleste versioner af agave planten er kort-stammede, men de fleste versioner er saftige. Saftige planter har evnen til at opbevare vand. En stor fordel af agave planten er dens evne til at vokse i de fleste jordtyper. Ordentlig pleje er nødvendig for agave planten til virkelig kan blomstre op.

Agave

Der er mange typer af agave planter spredt rundt Amerika, herunder 10 forskellige typer i sydvest alene. Agave planter er også kendt for at vokse i Mexico og er ofte forveksles med kaktus. Højden af en agave planten afhænger af de særlige arter. Agave planten spillede en afgørende rolle i indianske stammer. Disse stammer vil ofte afhængige af agave planten for fiber og mad. Fiber blev brugt til at oprette en række poster, herunder børster, sko, slynger, reb, tråde og redskaber.

Americana

Agave Americana er en evergreen version af agave planten, hvilket betyder at det dør efter det blomstrer. Alt efter vækstbetingelser, agave Americana kan stå fra 5 til 7 fod høje med en spredning fra 8 til 12 fod. Bladene af en agave Americana er tyk med en blålig farve. Agave Americana har evnen til at vokse i de fleste jordtyper og foretrækker fuld og direkte sollys, selv om det er tolerant over for delvis skygge. Frugtsaft i en agave Americana er surt i naturen. Agave Americana kan findes i det mexicanske højland.

Attenuata

Agave attenuata, også benævnt "århundrede plante," er hjemmehørende i Mexico, men kan dyrkes i en række forskellige steder, herunder Australien. Agave attenuata vil producere cremefarvede blomster omtrent 10 år efter at blive plantet. I modsætning til andre versioner af agave planten har attenuata ikke strittende blade, hvilket gør det let at røre. Bladene af en attenuata har en grøn-grå farve til dem og har været kendt for at vokse fra 20 til 28 inches i længden. Attenuata står omtrent 5 fod høje, når modne og foretrækker fuld sollys og veldrænet jord.

Palmeri

Agave palmeri, også kendt som maguey, er den største agave plante hjemmehørende i USA og indeholder en stilk, der kan vokse så høje som 18 fod. Disse stilke har evnen til at vokse 1 fod pr. dag, hvis korrekt plejet. Palmeri foretrækker fuld sollys med filtreret skygge. Blomster af agave palmeri er gul i farven og blomstre i løbet af sommeren. Levetiden for en agave palmeri kan variere mellem 5 og 25 år. Denne type af agave bygger på flagermus for at udføre krydsbestøvning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com