Hvad er den korrekte måde at beskære en Holly Bush?

March 15

Hvad er den korrekte måde at beskære en Holly Bush?

Holly blade og bær kommer til din opmærksomhed i juletiden, men dens mørke-grønne, blanke blade og grønne eller hvide blomster gøre det en attraktiv tilføjelse til din have hele året. Bush er en energisk producenten og gør bedst når beskåret og formet.

Når at beskære Holly

Holly er en evergreen, og den bedste sæson at beskære er når anlægget er hvilende. For de fleste gartnere, vil dette være de efterår og vinter måneder. Ikke beskære når risikoen for stress at planten er høj, såsom midt om sommeren.

Beskæring metode

Holly kan tendens til at blive ranglet og vokse i mange retninger. Beskære tips sund grene og derved anlægget til at udfylde blade på grenen i stedet for at udvide den. Klip ca. en tredjedel af anlægget, herunder døde eller ældre grene, hvert år. Kraftige grene, der hænge ned og rører jorden vil sætte rødder, og disse skal beskæres for at holde anlægget under kontrol.

Beskæring efter omplantning

Når transplantere en holly plante er det modtagelige for stød. Beskæring af grene stærkt efter omplantning hjælper med at reducere kravene til anlægget og mindsker stød til anlægget. Skære ned både nye og gamle vækst jævnt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com