Hvilket træ skal jeg bruge til at gøre en hegnet ud af træet lemmer?

March 16

Hvilket træ skal jeg bruge til at gøre en hegnet ud af træet lemmer?

Tilgængelighed påvirker slags træ udvalgt til et rustikt hegn lavet af faldne eller beskæring træet lemmer. Selv om typerne af træ, der anvendes til sådanne projekter er uendelige, er antallet af valgmuligheder i en gård ikke. Også, lemmer af forskellige slags træer præsentere forskellige udfordringer og fordele. Mens slanke, lige bitre kirsebær træer danner et ryddeligt stakit, inspirere drejninger og vender i den Pacific madrone en vilde væve.

Bitre kirsebær

Indgangen fører ind Vi Kono Redmond, Washington, er haven en sunburst konfiguration af bitre kirsebær (Prunus emarginata) træer. I modsætning til hegn vævet fra træet lemmer, er Konos hegn forbundet med træskruer. Det er bygget svarende til et stakit med træer for vagtposter knyttet til tungere træet lemmer og slank logs. Ene side af kabinettet er et levende hegn i espaliered æbletræer. "Sunset Magazine" beskriver det som ser ud som "Hobbitter bebor haven."

Ungt træ stakitter var populære i kolonitiden, efter "Det gamle hus" magasin, som siger, at de i sidste ende førte til den moderne hvide stakit.

Pacific Madrone

Den Pacific madrone (Arbutus Douglasgran), som også undertiden kaldes madrona eller arbutus, har kanel-farvet bark. Tom Conway, i Seattle-området høj kløver gård hjemmeside, beskriver deres filialer og trunke som danner knudrede "levende skulpturer." Inspireret af den serpentine twistings af en ceder-gren hegn i upstate New York, Conway bygget en bugtende hegn af madrone grene vævet sammen for at skabe en busk-lignende udseende. Han kalder det sin hegnet, som "faldt fra himlen."

Sycamore

Kurv weaver Charlie Kennard anvendes en Native American vævning teknik kaldet "flettede" når han bygget et hegn af sycamore grene ved California Academy of Sciences, et museum i San Francisco's Golden Gate Park. Det tog Kennard fire dage at gøre 150-mund-lange hegn. Museet anslået, at han brugte "tre miles værd af grene" der blev beskåret fra morbærtræerne i parkens musik hal og Opera Park. Slyngende et hegn indebærer samtidig vævning to bundter af grene gennem en serie af hegnspæle fra modsatte sider. Museum bemærker, at vævet hegn har "formentlig eksisteret siden begyndelsen af landbrug."

Willow

"Wattling" er en anden betegnelse for den gamle kunst hegnet vævning. "Dette gamle hus" magazine siger teknikken kan spores tilbage til bronzealderen når det blev gjort muligt ved opfindelsen af skarpe værktøjer, herunder knive og økser. Willow træer frisk fra beskæring er særligt smidig til ins og outs af vævning omkring indlæg. Nogle pilefletning hegn har en stram kurv væve. Bortset fra hegn, wattling blev brugt til at skabe vægge og lofter (Se afsnittet ressourcer).


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com