Hvordan man dyrker Tea Tree planter

March 16

Tea tree planter (Melaleuca alternifolia) er tropiske stedsegrønne planter. I United States Department of Agriculture er tea tree hårdfør i zonerne 7 og højere. For dem, der bor i zoner, der er lavere end 7, der tea tree planter dyrkes indendørs i vintermånederne. Efter mindst tre år af vækst, kan bladene være samlet, tørret og bruges til at lave te. Der er forskellige sorter af te træer. Te træer kan være startet af frø eller købte allerede potteplanter og voksende. Frøet kan findes online og nogle speciale haven forsyning butikker.

Instruktioner

•Soak te træ frø i 24 timer i en skål med lunkent vand. I slutningen af tidspunktet, fjerne enhver frø, som flød til toppen.

•Vælg en solrig beliggenhed og sprede frø på en flad eller en tarp. Lad ikke frøene tørrer ud. Holde frøene fugtige af dug dem hele dagen. Inspicere frøene mens dug dem med vand og check at se, om nogen sprængning. En revne i frø pelsen betyder, at frøene er klar til at plante.

•Fyld 4-tommer gryder med coco-jorden eller en anden type pottemuld, der ikke indeholder sphagnum så jorden er en fjerde tommer under kanten af gryden. Udfyld så mange Potter efter behov. Denne type af jord bevarer fugt samtidig med at rødderne til at trække vejret.

•Poke et hul tommer-dybt ned i jorden med en blyant. Placer frø med øjet af frø peger ud til den ene side. Dæk frøene med jord og tamp jorden let med fingrene.

•Kapacitet gryder indtil det kommer ud bunden drænhuller. Placer potterne et skyggefuldt sted af din værftet. Kontrollere gryder dagligt for fugt. Holde jorden fugtig, men ikke klæg.

•Transplant tea tree planten når den har tre til fire blade i større krukker eller i haven. Hvis udplantning i haven vælge et skyggefuldt sted og ændre jorden med kompost. Læg et 2 - til 3-tommer lag barkflis omkring tea tree når plantet for at reducere ukrudt og hjælpe jorden bevarer fugten. Vand jorden ugentligt til en dybde af 15 til 18 inches dyb. Holde jorden fugtig, men ikke klæg våd.

•Shelter potteplanter i huset, når vinteren ankommer, hvis du bor i et koldere zone. Give fugtighed ved at placere sten i tallerkener fyldt med vand. Vokse tea tree plante i en solrig vindue.

•Fertilize med en organisk gødning i hele vækstperioden ifølge etiketten retninger.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com