Sådan Clean laminat gulve

March 16

Mange mennesker vælger laminat gulve i stedet for hårdttræ gulvbelægning. Laminat gulve er nemme at installere, og er normalt billigere end hårdttræ gulvbelægning. Det er lavet af træ, der er blevet komprimeret på underlag. Lime, der anvendes under installationen skal rengøres straks. Her er et par tips til at rense og vedligeholde laminatgulve efter installation.

Instruktioner

•Vacuum gulvet jævnligt med en pind type støvsuger. Sørg for støvsuger du bruger ikke har en tæppebanker bar, da det kan ridse den laminatgulve.

•Anvend en stor dustmop eller Swiffer type Fejemaskine til at rense din Laminat Gulvbelægning, når du ikke støvsuger. Brug ikke en kost til at feje laminatgulvet, fordi det kan blive ridset.

•Aftør op spild straks, især hvis de kan plette gulvet. Brug et stykke køkkenrulle eller blød klud til at tørre op udslippet, så rengøre med en fugtig klud. Spild, der ikke tørres op, kan forårsage laminatgulv til at falme.

•MOP gulvet med en let løsning for flydende sæbe og varmt vand. Brug ikke for meget sæbe, da det kan efterlade en film eller klistret overflade på laminatgulvet. Undgå at bruge en moppe og skinne produkt, voks eller vegetabilsk olie baseret produkt til at rense laminatgulv; de kan forlade en kedelig overflade på laminatgulvet.

•Læs garanti fra Laminat Gulvbelægning producent at fastslå den korrekte rengøring metode for dit gulv. Nogle producenter anbefaler ammoniak eller eddike, Sørg for at læse din egen fabrikantens anbefalinger så garantien forbliver på plads. Nogle producenter tilbyder også gulvrengøring leverer specifikke for dit brand af laminatgulve. Hvis du beslutter at bruge producenter produktet, opfordre dem til at finde ud af hvor du kan købe det lokalt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com