Hvordan du udskifter en Square D Breaker

March 18

Firkantet D er et handelsnavn for en produktionsvirksomhed, der fremstiller elektriske enheder og mekanismer. De fleste, hvis ikke alle, af produkterne, der Square D har fremstiller noget at gøre med styring af elektricitet. En af de mest almindelige varer er en afbryder, der beskytter det elektriske system i private hjem og virksomheder. Mens afbrydere er pålidelige enheder, kan der komme et tidspunkt hvor overstrøm beskyttelsesmekanisme fejler og skal udskiftes. Angivelse af et funktionssvigt circuit breaker er en, der ikke kan blive nulstillet og vil ikke længere gennemføre elektrisk strøm gennem ledningerne.

Instruktioner

•Fjern alle elektriske strøm fra de vigtigste panel, hvor dårligt circuit breaker er bosat. Slukke den store breaker mærket "Main." Denne vigtigste breaker er placeret enten øverst eller det nederste område af boksen panelet. Placeringen af de vigtigste breaker vil afhænge af typen af panel box.

•Brug skruetrækkeren og fjern de fire eller seks skruer, der holder foran dække hovedpanelet. Sat skruerne i et sikkert område at miste dem ikke. Træk dækslet til direkte mod dig fra panelet, at være forsigtig ikke at støde den mod anden effektafbryder switche.

•Fjern den sorte ledning fra dårlig effektafbryderen ved at løsne den terminal skrue, som holder wiren sikker. Drej terminal skruen i urets retning. Afhængigt af model af afbryderknappen, kan der også være en hvid ledning tilsluttet den neutrale bus bar. Afbryde forbindelsen til denne tråd. Den neutrale bus bar er fysisk knyttet til den bageste del af boksen panelet. Det har talrige hvid og ubeklædt kobber ledninger tilsluttet i baren. Kun fjerne den enkelt hvid ledning, der kommer fra circuit breaker, hvis det er relevant.

•Træk breaker direkte mod dig, hvis afbryder er en "stikke" type breaker. En stab type breaker vil ikke har en skrue, der er knyttet til de vigtigste elektrisk bus bar. Hvis afbryder er en skrue-på type, brug en skruetrækker og aktivere vedhæftede skruen i urets retning. Fjerne breaker fra panelet.

•Sæt nye effektafbryderen i boksen hovedpanelet i den omvendte operation af fjernelse. Tilslut den hvide ledning til den neutrale bar, hvis det er relevant. Vedhæfte den sorte ledning til den terminal skrue på den nye udskiftning breaker. Brug nålen næse tænger til at støtte i holder wiren på plads, mens du strammer skruen i urets retning. Sikre, at den nye breaker er i positionen "off".

•Udskift dækslet tilbage over boksen vigtigste panel. Skifte den vigtigste breaker tilbage til "on" position. Drej den nye breaker til "på" position.

Tips & advarsler

  • Følg alle lokale og statslige elektriske forordninger hver gang du installerer eller servicering udstyr.
  • Arbejd aldrig på enhver elektrisk enhed, mens det er strømførende med elektricitet. Alvorlig elektrisk stød kan forekomme.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com