Hvordan at vælge en ananas fra en ananas plante

March 19

Hvordan at vælge en ananas fra en ananas plante

Picking en ananas fra en ananas plante kan virke skræmmende på først på grund af den lange, strittende blade; Hvis du ved hvornår du skal plukke frugten, er at fjerne den fra planten faktisk meget simpelt. I meget mindre tid end det tager vokse ananas, som er typisk 2 år fra tidspunktet for udplantning, du vil spise din plantens søde, tropisk frugt.

Instruktioner

•Stake stilk efter ananas plante blomster. Ananas plante vil ikke producere frugt, indtil den blomstrer normalt om 14 til 18 måneder efter plantning. Når det sker, vises en stilk hvor ananas vil begynde at vokse. Da frugten bliver tunge, som det modnes, placere en indsats omkring 12 inches i jorden og forsigtigt binde stilk til bålet.

•Vælg en plante med en moden ananas. Ifølge University of Florida IFAS udvidelse er ananas klar til at blive plukket fra ananas plante, når en tredjedel til to tredjedele eller mere af skræl eller shell, svingene fra grøn til gul. Frugten er generelt klar til at blive plukket fra planten ca. seks måneder efter blomstring.

•Klippe frugt fra anlægget af grådige blade på toppen af ananas og afskære stilk på sin base, eller nederste del af frugten.

Tips & advarsler

  • Ananas kan være plukket på de modne grøn scene, hvis de er fuld størrelse og lov til at modnes ved stuetemperatur. Placer ikke grøn ananas i køleskabet, fordi det kan forårsage frugt ikke at modnes ordentligt på grund af nedkøling skade.
  • Gartnere med begrænset plads kan vokse ananas i containere.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com