Sådan foretages fejlfinding af en dør, der ikke lukkes på en Genie Model 940A

March 20

Sådan foretages fejlfinding af en dør, der ikke lukkes på en Genie Model 940A

Genie garage døråbnere formodes for at give en praktisk måde at åbne din garage som du komme hjem i din bil eller til fods. Der kunne dog være betydelige konsekvenser for dit hjem sikkerhed, hvis mekanismen ikke vil lukke når du forlader huset. Din personlige ejendele vil være i fare, indtil du finder en måde i anbringelse opgave. Gemme dine værktøjer og andre værdigenstande i et sikkert sted, mens du arbejder mod at løse problemet. Fejlfinding din Genie oplukker fokuserer på infrarød sensor, motor og installation.

Instruktioner

•Tag noget blokerer "Safe-T-bjælken" i bunden af garageporten. Værktøjer, legetøj og andre objekter er undertiden tilbage i vejen for infrarød stråle, som registrerer, om noget blokerer stien af døren, før det starter lukning. Brug døren igen.

• Bekræft "Safe-T-Beam" er justeret korrekt. Tør ned receiver med en fugtig klud og kontroller, at senderen peger i den rigtige retning. Under installationen af bør den infrarøde sender har været linet op med modtageren. Du vil finde garage døren ikke lukkes hvis strålen har været slået ud af position, hvis modtageren er særligt snavset.

•Løsn "Close" limit bolt med en flad-head skruetrækker og skub til den korrekte position. Garageporten vil flytte kun et sæt afstand før standsning. Adgang til del af sporet transport diaset bruger til at åbne og lukke døren. Diasset transport er en del af den mekanisme, der bevæger sig langs med sporet som døren er hæves og sænkes. Position "Close" bolt ved siden af transport glide når garageporten er på jorden og stramme bolten. Diaset registrerer "Tæt" bolt og stopper. Døren lukker ikke helt hvis bolten er for høj på sporet.

•Drej den "Tæt" kraft dial i små intervaller indtil garageporten når jorden når du trykker på "Luk" knappen på fjernbetjeningen. Genie åbnere gælder kun begrænset kraft for garage døren under lukning. Døren vil ikke nå jorden, hvis det maksimale niveau af styrke overstiger under lukning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com