Injektionsmørtel værktøjer

March 20

Injektionsmørtel værktøjer

Injektionsmørtel fylder og sæler leddene mellem stykker af fliser, og giver en flise installation et færdigt look. En injektionsmørtel farve kontraster flise farve gør hvert stykke af flise skiller sig ud, mens blandet eller matchende farver skaber en dæmpet overflade. Ved hjælp af de rigtige værktøjer gør montering af nye fuger og injektionsmørtel reparation meget lettere med professionelt udseende endelige resultater.

Blande pagaj

Blande pagajen lægger til slutningen af en trådløs eller elektrisk boremaskine. Installationsprogrammet indsætter den lange padle i den blanding spand fyldt med cementmørtel mix og vand. Når installationsprogrammet trykker på aftrækkeren på Akku boret, padle roterer og blander nemt injektionsmørtel løsning til den rette konsistens til installation.

Gummi Float

Et installationsprogram skovler injektionsmørtel til en gummi float og glider flyderen over fliserne, deponering fuger mellem fliserne. En gummi float er ens i udseende til en murske, men det er lidt større og fleksibel. Gummimateriale af værktøjet er blid på fliserne, så installationsprogrammet kan arbejde uden at forårsage ridser i flisen. Arbejder langsomt, kan installeret udfylde hver sprække mellem fliser med et jævnt lag af injektionsmørtel.

Svamp

En stor svamp, ofte kaldet en flise svamp, renser fuger DIS fra overfladen af flisen og glatter injektionsmørtel linjer. Installationsprogrammet tisser svamp og ringer ud eventuelle overskydende vand og derefter krat overfladen af hver flise. Sliding den fugtig svamp glat og let langs injektionsmørtel linjer, mens arbejde fra den ene ende af rummet til den anden sikrer, at hver linje er selv og ordentligt siddende mellem fliserne.

Injektionsmørtel Saw

Injektionsmørtel saven er en lille håndholdt værktøj, der fjerner gamle eller beskadigede fuger mellem fliserne. Injektionsmørtel saven har små tænder overfor det håndtag, installationsprogrammet presser mod injektionsmørtel linjer. Installatøren bevæger sig injektionsmørtel saven frem og tilbage langs linjen injektionsmørtel, tænderne af vingerne skæres i injektionsmørtel og fjerner den. Når installationsprogrammet helt fjerner de gamle fuger, kan han installerer en ny injektionsmørtel linje.

Injektionsmørtel taske

En tragt-formet taske med en spidse ende er en injektionsmørtel taske. Installationsprogrammet fylder den større ende af posen med injektionsmørtel og trykker på midten af posen til at udvise injektionsmørtel fra de mindre, spidse ende. Injektionsmørtel tasken er vanskeligere at bruge end den standard float, fordi det kræver en rolig hånd og praksis at jævnt fylde sprække mellem fliserne. Med posen injektionsmørtel vil injektionsmørtel linje ofte have høj og lav spots, som installationsprogrammet skal glat med på svamp.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com