Attic isolering kondens forebyggelse

March 20

Kondens er et højt niveau af fugt oprustning, der kan forårsage problemer i lofter og andre dele af hjemmet. Venstre ubehandlet, kan kondens bidrage til skimmel og meldug vækst, som kan forårsage luftvejssygdomme og andre sundhedsmæssige betingelser for hjemmets beboere. Det kan også forårsage træ indramning til at rådne, som kan kompromittere den strukturelle integritet af huset og kræver ofte dyre reparationer. Heldigvis er det muligt at undgå kondensation på loft isolering ved hjælp af kun grundlæggende udstyr og teknikker.

Årsager

Kondens på loft isolering er forårsaget af tre hovedfaktorer: utilstrækkelige niveauer af isolering mellem loftet og opholdsstuer, ukontrolleret fugtighed i hjem eller dårlig loftsrum ventilation. Når varm fugtig luft fra opholdsstuer træder et koldt loftsrum, danne kondens på isolering og andre overflader. Ved at forhindre luft overførsel i loftet og kontrollerende fugtighed og ventilation, kan du minimere problemer forårsaget af kondens.

Isolerende strategier

For at holde varm og fugtig luft fra nedenunder i at komme ind på loftet, skal du tilføje isolering på loftet gulvet. Start med en vinyl eller folie-faced isoleringsmateriale. Placer denne isolering på loftet gulvet med vinyl eller folie vender nedad til at fungere som en dampspærre mellem de to områder. Du kan også nødt til at tilføje lag af unfaced isolering ovenpå, afhængig af dit klima. Henvise til den amerikanske Department of Energy hjemmeside for at se hvor meget isolering, du har brug for.

Ventilation og fugtighed

Ud over at tilføje isolering, kan du også forhindre loftsrum kondens ved hjælp af ventilation og fugtstyring. Tilføje affugtere til dit levende rum og indstille dem til at opretholde fugt på eller under 60 procent. Tjek din loftet for at se, hvordan dit badeværelse og tørretumbler er udluftet. Hvis de udluftning i loftet og ikke udenfor, skal du tilføje en længde på kanalen, så disse elementer er opbrugt udendørs. Sørg for, at enhver eksisterende loftsrum ventilationskanaler eller fans ikke er blokeret af blade eller andet snavs. Også kontrollere for at sikre, at de ikke er omfattet af isolering eller lagrede materialer fra indersiden.

Hvis dit hjem har ingen eksisterende loftsrum ventilation, købe en kvist eller gavl fan installere i dit tag. Disse enheder har flanger til at hjælpe med at opretholde en vandtæt tagsystem, og er ofte udstyret med sensorer, der skifter dem og slukker automatisk. Du kan svært-ledning disse enheder eller vælge en soldrevet ventilator for nemmere installation.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com