Stribe gratis spejl rengøring

March 21

Stribe gratis spejl rengøring

Stribe gratis spejl rengøring kan opnås ganske let, uanset hvilken type af renere du bruger. Uanset om du bruger naturlige hjemmelavede rengøringsmidler eller kommercielle præparater, kommer den virkelige udfordring, når det er tid til at tørre spejlet. Striber er efterladt, når spejlet tørrer og spor af renere eller vand er stadig til stede. Med ordentlig tørring, bliver du aldrig nødt til at se på grimme striber igen.

Valg af materialer

Der er mange produkter til rådighed for rengøring spejle, og mange hævder, at give en stribe-gratis Skopudsning. Men hvis du vælger at bruge en kommerciel renere, være sikker på det er formuleret til glas og indeholder ingen skrappe slibende eller sure ingredienser. Aldrig brug universalrengøringsmidler eller dem, der indeholder ammoniak på din spejle.

Mange mennesker vælger at bruge hjemmelavet spejl rengøringsmidler der indeholder eddike i stedet for store-købte rengøringsmidler. Selv om nogen af disse stoffer vil arbejde, glas Association of North America anbefaler at bruge kun varmt vand til at rense din spejle. Hvis du ønsker lidt mere rengøring magt, og ikke vil bruge kemikalier, lave dit eget glas og spejl renere ved at kombinere lige dele vand og hvid eddike i en sprayflaske.

En ren, fnugfri klud er også anbefales af sammenslutningen glas selvom micro-fiber klude eller sammenkrøllet avis også fungerer godt. Vælge de bedste indstillinger tilgængelige for dig i forbindelse med rengøring. Mens materialer er vigtig, er den virkelige trick til at få en stribe gratis spejl ordentlig rengøring og tørring teknikker.

Rengøring og tørring

Sprøjte din mirror renere på din klud eller avisen, eller mætte det med varmt vand. Aldrig spray renere, hjemmelavet eller på anden måde, direkte på spejlet. Overskydende renere kan køre bag spejlet og langs kanterne, forårsager sølv opbakning at vende sort og flake væk. Hvis du bruger varmt vand, vride så meget vand som muligt fra kluden.

Aftør hele spejlet med klud eller papir. Retning af aftørring er ligegyldigt, så længe du fjerne alle snavs og pletter. Brug en anden tør klud eller et stykke af avisen til at tørre spejlet igen, fjerne eventuelle overskydende vand eller renere. Bruge en anden tør klud, hvis den ene bliver alt for fugtigt. Fjerne hver eneste dråbe af fugt, og derefter fortsætte med aftørring i flere sekunder efter du tror overflade er grundigt tør.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com