Hvad slags snavs der bruges til at plante tomater?

March 21

Hvad slags snavs der bruges til at plante tomater?

Tomater kommer i mange forskellige varianter og kan dyrkes i flere klimaer. På trods af dette er den bedste jord eller skidt for tomatplanter generelt konstant fra sted til sted. Ved at følge nogle få grundlæggende principper for at udvikle god jord, kan tomatdyrkere nyde større, sundere tomater.

Voksende tomater

Tomater kan vokset fra frø i tørv og rige økologisk jord og overført til større Potter eller parceller. Tomatplanter kan også købt og placeret direkte i rede jorden. Når plantning tomater, skal de placeres på et højbed i haven for at sikre, at området er godt drænet. Fordi tomater har brug for omfattende rodsystemer, kan plantning i hård lerjord hindre tomat plantevækst. Lerjord skal brydes og humus tilføjet for at tillade rødder at trænge ind dybt i jorden.

De bedste tomater kommer fra senge parat med næringsrig jord. Pottemuld mix eller beplantning jord bør bruges som en base, og jordbunden bør indeholde en god mængde af næringsstoffer. Tomatplanter har brug for kalium for stærke stilke. Dog skal store mængder af kvælstof ikke tilføjes, da det kan skabe frodige planter med meget små tomater. I stedet, tomater skal udplantes i meget økologisk jord, der har en pH mellem 5,5 og 7. Tilføjelse af kompost kan forbedre jord og gødning i passende næringsstof balance er vigtig. Tomater skal en nitrogen, phosphor og kalium forholdet mellem 10-10-10 eller 5-10-10. Denne kombination giver optimale tomat vækst.

Gødning skal tilføjes omkring tomatplante, men de bør ikke komme i kontakt med blade eller planter. Gødning kan forårsage brændte områder eller dræbe planter når spredes på anlægget selv.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com