Brugen af mineralsk olie til at blødgøre Vinyl

March 22

Brugen af mineralsk olie til at blødgøre Vinyl

Blød vinyl stof er typisk lavet af lærred fibre belagt med et lag af vinyl plast. Denne form af imiteret læder bruges ofte til bilsæder, borde, stole og andre møbler. Over tid, kan vinyl hærde og blive stiv på grund af faktorer som varme, sollys og hærdet snavs og fedt. Du kan bruge en kombination af vinyl cleaner og mineralsk olie til at blødgøre vinyl og gøre det brugbart endnu.

Forsyninger

Vinyl Blødgør på grund af alder og forureninger, der får på overfladen af vinyl. For at blødgøre vinyl, skal du bruge flere leveringer. En vinyl overflade renere vil hjælpe rydde vinyl og starte den indledende opblødning proces. En blød børste og bløde arbejde klude vil også hjælpe med at rense vinyl. Købe en klar mineralsk olie bruge til at blødgøre vinyl, så at du ikke ved et uheld pletter overfladen af vinyl.

Proces

Arbejde på vinyl i et skyggefuldt område på en moderat varme dag. Du ønsker ikke renere eller olie til at fordampe for hurtigt i solen eller ekstrem varme. Ren vinyl med bløde klude, vinyl cleaner og en blød børste. Dette vil løsne vinyl, get back stoffet lidt våd og fjerne enhver gammelt smørefedt eller snavs, der forårsager vinyl at stivne. Tillad vinyl tørre fuldstændigt, før du anvender olie. Arbejde mineralsk olie til overfladen af olie med en blød klud. Arbejde olien ind i vinyl, indtil det bliver blødt og smidigt. Tørre væk eventuelle overskydende olie.

Sådan fungerer det

Vinyl stivner over tid på grund af manglen fugt og tilstedeværelsen af stoffer, der forårsager det at stivne. Selv farvestoffet anvendes til at farve vinyl kan hærde over tid. Tilføje olie til vinyl slapper fibre bag vinyl og hjælper vinyl bliver blød og bøjelig igen. Olietætningsringe har også porerne i vinyl, hvilket gør det meget sværere for vinyl til at tørre ud og sprøde igen.

Alternativer

Mineralsk olie er ikke det eneste, der kan gøre vinyl bløde igen. Mange automotive levering butikker og hjem forbedring butikker sælger specifikke vinyl blødgørere og rengøringsmidler, der kan hjælpe returnere vinyl stof til sin oprindelige føler og tekstur. Kig på læder pleje gangene til at lokalisere disse vinyl rengøringsmidler. Nogle læder olier vil også arbejde med vinyl. Men det er vigtigt at passe på ikke for at bruge for mange produkter på vinyl, eller overfladen bliver fedtet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com