Legetøj placeringer til børneværelser

March 22

Legetøj placeringer til børneværelser

Det er almindeligt for børn at forlade legetøj strøet omkring deres værelser, men hvis barnets værelse har et sæt af funktionelt legetøj placeringer, barnet har ingen grund til at efterlade en rod. Legetøj placeringer for børns værelser kan findes i forskellige udformninger og placeres i en række forskellige steder i hele lokalet. Størrelse og stil af bin du vælger til dit barns værelse, afhænger af dine præferencer, budget og rummets størrelse.

Stor Toy Box

Hvis der er rigelig plads i dit barns værelse, et stort, er træ legetøj boks et ideelt sted at opbevare legetøj. Hvis du har en workshop og er dygtige med træbearbejdning, kan du gøre denne boks, så det passer præcist i det ene hjørne af rummet. Boksen skal have en hængslet låg og kan have faste eller flytbare skillevægge inde i den. Bygge eller købe en boks, der er stor nok til at huse ikke kun barnets aktuelle legetøj, men legetøj han vil ophobes gennem årene. Hvis dit barn er unge, Kontroller boksen har langsom tæt hængsler til undgå smadret fingre.

Under seng

Hvis rummet i dit barns værelse er på en præmie, er lagerbeholdere, der glider under en seng en ideel plads saver. Disse placeringer er typisk lavet af plastik eller gummi-belagt ledning og er store, men ikke dyb. Hvis dit barn har tæppe i sit værelse, vil kasserne glide ud med lethed. Hvis rummets gulv laminat eller hårdttræ, kan du købe placeringer med hjul, der gør dem nemme at hente.

Stabelbare

Stabelbare legetøj placeringer er ideelle til børneværelser, fordi denne stil af bin ikke kræver betydelige gulvplads. Du kan placere disse placeringer i et hjørne, langs en væg eller i et skab, afhængigt af opsætningen af rummet. Placeringerne bør være stablet kun til en højde, der er tilgængelige for barnet, og barnet skal blive mindet om ikke at forsøge at klatre op på placeringerne. Det er muligt at købe legetøj placeringer viser temaer såsom film eller TV-shows for dit barn, eller du kan dekorere dem selv, hvis det ønskes. Der er også legetøj kurve designet til at blive gemt på hylderne, som stabelbare legetøj placeringer, men med en mere åben design.

Sikkerhed

Mens dit barn kan ønske legetøj placeringer med låse, undgå at få denne stil af beholderen på grund af de potentielle sikkerhed og konfrontation spørgsmål det kunne skabe. For eksempel, kan en stor, låsning toy box være farligt, hvis et lille barn klatrede inde og fik låst inde i. Et mindre farligt problem at låse kasser indebærer nøglen. Hvis et barn mister nøglen til låsen, skal du finde en måde at åbne bin, måske skader det ikke kan repareres.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com