Hvordan til at sammenligne forskellige slags Skorstensforinger

March 22

Skorstensforinger hjælpe med at beskytte dit hjem fra varme udsendes af din pejs. Som varme stiger op gennem skorstenen, kan det beskadige både indvendigt og den udvendige dele af dit hjem, der deler en væg med din pejs, hvis den eksisterende skorsten liner har en revne i det, eller hvis der er ingen skorsten liner overhovedet. For at undgå varmeskader, sammenligne forskellige slags Skorstensforinger at finde en indstilling, der passer til dit budget og byder på et passende niveau af beskyttelse.

Instruktioner

•Sammenligning ler fliser Skorstensforinger. Den mest almindelige form for skorsten liner, lerklinker er overkommelige og de giver god ydeevne, hvis du er korrekt vedligeholdt pejsen skorstene. Ler fliser Skorstensforinger kan knække nemt, fordi de ikke absorberer og fordeler varmen jævnt. Hvis du har gasapparater, såsom gaspejs, ler fliser Skorstensforinger må ikke indeholde væsken forbrænding biprodukter apparater producere.

•Få en eksisterende skorsten med rustfrit stål Skorstensforinger. Rustfrit stål er ideel til brug, hvis du brænde gas, træ eller olie. Fangsten, er dog, at du kun kan brænde én type med en rustfrit stål skorsten liner. For eksempel, du kan købe en rustfrit stål skorsten senere testet til brug med træ, men at liner godkendes ikke, hvis du senere ønsker at brænde gas eller olie. Uanset om du har brug for et fleksibelt eller stift skorsten liner, er rustfrit stål perfekt metal skorsten liner, fordi det kommer i mange former og er let at forme til størrelse.

•Consider aluminium Skorstensforinger. Som rustfrit stål, er aluminium Skorstensforinger almindeligt anvendt til at reparere en eksisterende skorsten. Aluminium Skorstensforinger kun arbejde for mellemstore effektivitet gas applikationer.

•Installer støbt-in-place Skorstensforinger som en permanent liner løsning. Det virker med alle brændstoftyper, er let og danner en problemfri tunnel for varme til at passere, fordi det er støbt i skorstenen. En støbt-in-place skorsten liner bidrager til at styrke skorsten struktur på grund af den måde, det er støbt ind i skorstenen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com