De gennemsnitlige omkostninger af muldjord

March 23

De gennemsnitlige omkostninger af muldjord

Muld har en bred vifte af havearbejde anvendelser, herunder nivellering områder i din værftet, hjælper hurtig græs vækst i golde områder og forbereder blomst senge til udplantning. Da muld har flere anvendelser og er så alsidige, er det klogt at finde ud af de samlede omkostninger af muldlag før du starter en havearbejde projekt. Men at finde en pris for muld og finde den bedste pris er normalt to forskellige ting.

Gennemsnitlige omkostninger

Muldlaget er typisk solgt af posen i hjemmet forbedring eller havearbejde levering butikker. En 40-pund pose muldlag dækker omkring en kubikfod, og spænder fra $2 til $5 pr. pose. Omkostningerne variationer kommer normalt fra kvaliteten af muld og om det omfatter komposteret materiale eller var blandet med gødning og andre vækst-stimulerende produkter. Når estimering af materialer og omkostninger for en havearbejde projekt, skal du beregne samlet kubikfod før du kører til butikken for at købe muldlag.

At finde kubikfod

For at beregne samlede kubikfod, formere længde, bredde og dybde i det område, der kræver jorden. For eksempel, hvis du ønsker at niveau et blomsterbed, der er 12 fod bred og 3 fod lang og 1 fod dyb, beregningen er: 12 x 3 x 1 = 36 kubikfod. Til en pris af $2 til $5 per taske, ville samlet være mellem $72 og $180.

Planteskoler

Muldjord sælges af posen er ikke altid den bedste værdi. Planteskoler er godt fyldt med snavs og grus og i stand til at levere store mængder af muld til meget mindre end omkostningerne ved sække lejlighedskøb-store brands, i de fleste tilfælde. Planteskoler vil også levere det øverste jordlag, hvilket betyder, alt du skal gøre er sprede det over området, efter det er faldet.

Udskiftning

Muldlaget vare ikke evigt. Det er normalt nødvendigt at sprede muldlag over blomsterbede og græsplæner mindst en gang om året. Dette er en førsteklasses overvejelse ved beregning af landskabsarkitektoniske omkostninger år i år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com