Hvis jeg sprøjtede mit hus med en bombe Spray for myrer, hvad vil det gøre?

July 17

Hvis jeg sprøjtede mit hus med en bombe Spray for myrer, hvad vil det gøre?

Myrer kan være en irriterende og vedvarende problem i boligen. Det er fristende at kigge efter en hurtig løsning til at slippe af med dem. Bug bombe sprays, også kendt som insekt foggers, synes at være løsningen på overfladen. Men det er alt de gør: dræbe myrer på overfladen. For at forstå hvorfor, du har brug at vide mere om hvad fejlen bomber er, hvordan de virker og hvad der skal finde sted til at slippe af med myrer permanent.

Om fejlen bomber

Bug bomber er aerosol pesticider, normalt pyrethriner eller pyrethroider, designet til at sprøjte pesticid udad når fanen er deprimeret. De er lidt forskellige fra regelmæssige bug spray fordi spray er stadig luftbårne længere. De fleste af spray falder på overfladen af dine vægge, gulve, møbler og tællere. Meget lidt af Sprayen trænger ind i sprækker og hulrum hvor myrerne lever, ifølge University of Kentucky udvidelse zoolog Michael Potter.

Effekter på indersiden myrer

Enhver myrer, der kommer i kontakt med bug bombe spray, mens det er vådt vil blive dræbt. De vil ikke bære insekticid tilbage til reden, som de ville med ant lokkemad. Inde ant reder sandsynligvis vil ikke blive slået ihjel fordi de ligger for dybt inde i vægge for bug bombe at nå. Da fejlen bomber har også en vandafvisende kvalitet, vil de fleste myrer gå dybere ind i vægge og undslippe spray.

Effekter på ydersiden myrer

De fleste myrerne bygge deres reder udenfor og kun vove inde hjem for at finde mad eller vand. Myrer, at venture i kaldes arbejdstager myrer. Dræbe arbejdstager myrer har lille langsigtet effekt på kolonien. Ifølge University of Nebraska udvidelse pædagog Barb Ogg, du kan dræbe næsten alle arbejdstager myrer og stadig kolonien bliver i stand til at genopbygge. Bug bombe vil fungere som en kortsigtet fix, men den underliggende problem er der stadig og vil dukke op igen.

Effekter på dig

Bug bombe sprøjtemidler kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer, specielt når det ikke bruges som anvist. Personer med Åndedrætslidelser som astma kan reagere stærkt på pyrethriner, ifølge Michael Potter. Folk ofte Skriv hjem for snart efter at have brugt foggers eller bruge for mange og ender vejrtrækning pesticidet. Dette kan forårsage vejrtrækningsproblemer, hoste, svimmelhed, opkastning og næse og hals irritation. Mennesker har også været kendt for at angive bygninger uvidende at bug bomber bliver brugt og påvirkes af toksiner.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com