Hvordan man starter Blackberry Lillies fra frø

March 23

Hvordan man starter Blackberry Lillies fra frø

Trods navnet blackberry lily eller leopard lilje, som det undertiden kaldes, er blomsten ikke virkelig en lilje, men et medlem af familien iris. Anlægget er en flerårig plante med små, for det meste orange blomster med stilke, der kan vokse til 2 eller 3 fod høje. De ser bedst plantet blandt andre blomster, der tiltrækker opmærksomhed. Navnet blackberry lily kommer fra frø pod, som når åbner afslører en gruppe af store sorte frø, der ligner en blackberry. Du kan købe frø eller kaffepuder frø fra vens blomster til at vokse din egen blackberry liljer.

Instruktioner

•Purchase eller samle frø fra andre planter. Hvis frø bælg på planterne får lov til at modne og falde, planten vil self frø og der bliver produceret blomster det følgende år. Hvis frø bælg er samlet og plantet i foråret, vil det højst sandsynligt ikke producere indtil det følgende år.

•Fyld containere med pottemuld til blomster. Hvis du vil starte planterne tidligt nok til at have blomster samme år du plante, start indendørs i containere 6 til 8 uger før den sidste trussel fra frost.

•SEW frø i jorden i efteråret eller foråret ved at placere 1/4 tommer i veldrænet jord i fuld sol. Hvis plantning i efteråret, dække med barkflis at holde jorden lidt varmere. Hvis plantning i foråret, skal du vente, indtil der bliver ingen mere frost.

•Hold jorden fugtig. Planterne gerne være fugtig, men kan lide ikke at være overwatered. De vil spire i 1 til 2 uger.

•Transplant fra containere i foråret når alle fare for frost er væk. Sætte planterne i jorden på samme niveau de befinder sig i containere og vand.

•Break off stilke når blomsterne dø tilbage hvis du ikke ønsker planten til selvstændig frø. Hvis du vil frø, lade dem modne og indsamle dem, før de begynder at falde til jorden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com