Melasse & vand for vegetabilske fødevarer

March 23

Melasse & vand for vegetabilske fødevarer

Køber pas på! Før du køber den dyre anlæg gødning, Læs etiketten grundigt. Nogle af de dyreste gødning kan du købe er lidt mere end fortyndet melasse. Melasse er chock fuld af mineraler, der er ikke kun godt for dine planter, men også rev op de væsentlige mikroorganismer i jorden som en stærk kop kaffe omdrejninger du om morgenen.

Melasse er dybest set et biprodukt af sukkerindustrien og bruges primært som en dyrefoder tilsætningsstof-- og som en ekstremt dyre vegetabilske fødevarer. Så før tilbragt store bukke for en smuk papir etiket, ville måske du og dine planter være bedre stillet hvis du brugte bare et par skillinger og gjort dit eget anlæg fødevarer fra simple melasse og vand.

To typer af melasse

Mens næsten alle melasse kan bruges som en plante gødning og jord ændringsforslag, er de to typer med de mest haven næringsstoffer flydende blackstrap melasse og tør melasse. Flydende blackstrap melasse er tilgængelig på de fleste købmandsforretninger og den tørre melasse er tilgængelig på planteskoler, mange hjem forbedring Centre og fra feed masser. Begge versioner fungere lige så godt. Melasse indeholder naturligt 1 procent kvælstof, ingen fosfor og 5 procent kalium. Det indeholder også spormængder af svovl, Kali og andre mineraler. Kulhydrater i melasse er fremragende mad til mange af de gavnlige mikroorganismer i jorden.

Sådan Anvend flydende melasse

Bland 1 spsk flydende blackstrap melasse i en gallon vand, omrøring og blandes grundigt. En spiseskefuld af fisk emulsion eller andre organiske gødningsstoffer kan tilføjede i melasse/vand-blanding, hvis det ønskes. Vand dine planter med melasse/vand-blanding, to til fire gange hver måned. Lad blandingen våd plantens blade som kulhydrater i melasse er gavnlig for de gode mikroorganismer, der vokser på dit anlæg blade.

Hvordan man kan anvende tør Pellet melasse

Tør pellet melasse kan altid findes på foder partier, uanset hvor hesten eller kvæg foder er fundet. Mix 1 kop tør melasse pellets ind 10 gallons af enhver kommerciel jord blanding eller kompost. Bland de tørre pellets i godt og derefter bruge jord eller kompost normalt--, da jorden er vandes, melasse pellets nedbryde og frigive deres næringsstoffer og kulhydrater i jorden. De tørre pellets kan også blandes med vand eller med gødning te med en sats på 1 spsk af de tørre piller for hver gallon af flydende. Anvende den resulterende flydende gødning på jorden omkring planter og blade i planterne.

Tilføje melasse til andre gødningsstoffer

Bland 1 spsk flydende melasse eller tør melasse med 1 gallon af bat guano, fisk emulsion, tang gødning, Lucerne gødning eller nogen andre naturlige gødning. Kulhydrater og spormineraler i melasse vil give et løft til jordens mikroorganismer og tillader dem at bruge de andre gødningsstoffer, hurtigere og mere effektivt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com