De bedste jordbær planter til brug i Ohio

March 23

Fordi jordbær har brug for en forholdsvis lille mængde plads til at vokse og bære frugt hurtigt, er de ideelle til plantning i et hjem haven. Jordbær kan er høj i vitamin C og være frosset, forarbejdet, spises friske og bruges i syltetøj og tærter. Der er visse jordbær planter, der er særligt velegnet til dyrkning i Ohio, hvor tidligt om foråret plantning anbefales og modning sæsonen er juni.

Rød chef

Ohio er beliggende i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 5 og 6. Fordi den røde chef jordbær trives i begge klimazoner, er det ideelt for plantning i Ohio. Det er en kraftig jordbær, der producerer store frugter og et højt udbytte midtvejs gennem vækstsæsonen. Jordbær er fast og saftigt og egner sig til frysning og bruge i desserter. Rød chef jordbær planter er modtagelige for leaf spot men resistent mod leaf scorch, røde stele og meldug. Verticillium visnesyge udløser en mellemliggende reaktion. Røde høvdinge er nemme at dyrke og kræver en årlig foder med en langsom frigivelse gødning.

Midway

Midway jordbær er også en række, der trives i begge klimazoner i Ohio. Det blev udgivet til avlere af USDA i 1960 og er en af de højeste-fremstilling midt i sæsonen jordbær. Det producerer medium til stor frugt med en fast, jævn konsistens og fremtrædende frø. Den er ideel til frysning og bruge i desserter. Midway jordbær er modtagelige for både leaf spot og blad scorch men resistente over for rød stele. Verticillium visnesyge udløser en mellemliggende reaktion.

Delite

Ifølge Ohio State University er sorten Delite jordbær en anden, der vokser godt i Ohio. Det producerer store frugter og et højt udbytte, modning senere på sæsonen end rød chef og Midway. Delites er fine for frysning og desserter, selv om ikke så velegnet som de røde chef og Midway sorter. Sorten Delite er meget modtagelige for mange sygdomme, herunder leaf spot, leaf scorch, røde stele og verticillium visnesyge.

Lateglow

En anden eftersæson sort, Lateglow jordbær er også tolerante over for både klimazoner i Ohio. De producerer store frugt og er egnede til både nedfrysning og bruge i desserter, selv om ikke så velegnet som røde chef eller Midway jordbær. Lateglow er meget modstandsdygtige over for sygdomme som leaf spot, leaf scorch, røde stele og verticillium visnesyge. Lateglow jordbær har tendens til at være fast og flavorsome. Planter er moderat energisk og trives i varmere klimaer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com