Sådan Fix mindre slid på sofaer

March 24

Sådan Fix mindre slid på sofaer

Efter flere års TV-watching og børn hoppe en sofa, vil især en konstrueret af læder, viser tegn på slid. En læder reparation kit, der findes på afdelingen og sko butikker, giver værktøjer påkrævet at fastsætte couch's slidt område. Reparere en lidt slidte lædersofa også involverer genskabe det berørte område farve og gør det blander sig med den omgivende overflade.

Instruktioner

•Rengør det berørte område med en fugtig, sæbevand klud. Tørre ned området med klud til at fjerne snavs, snavs eller olier fra den læder overflade. Fjerne eventuel fugt fra læder med en tør klud.

•Roughen det berørte område med fine sandkorn sandpapir. Ideen er at fjerne top overfladebehandling af læder uden at forårsage yderligere skader. Dette giver mulighed for reparation produkter og protectant at sive ind i læderet, genoprette sit udseende.

•Dæk det berørte område med læder fyldstof. Fyldstof fjerner eventuelle mindre skader på læder. Tørre væk eventuelle overskydende fyldstof med en fugtig vatpind og gør det muligt at angive en time. Hvis slid er mindre og kræver ikke nogen læder fyldstof, gå videre til næste trin.

•Soak et stykke vat med læder protectant. Arbejde læder protectant til de berørte og omkringliggende områder til at skabe en problemfri finish.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com