Hvordan man kan male et soveværelse i Camouflage

March 24

Hvordan man kan male et soveværelse i Camouflage

Uanset om du har en kærlighed til jagt eller militæret, kan du vise dine interesser og personliggøre dit hjem ved at male et soveværelse i camouflage. Mens de fleste væg maleri job løses kun med maleruller, for at opnå en sporadisk og camoufleret look, du ønsker at vælge indvendige spray maling samt for mere kontrollerede anvendelse. For at holde dit tema kommer, skal du føje andre elementer til det rum, der er også camo-mønstret så alt blander med dine vægge.

Instruktioner

•Tag møbler fra soveværelset eller skubbe det hele til midten af rummet. Lægge plast tarps eller drop klude til dække møblerne og gulvet hele vejen op til væggen. Anvende maler tape over områder af den væg du ønsker at beskytte såsom forretninger eller dør håndtag.

•Paint over væggene med din lys tan maling til at oprette en base coat. Lad malingen tørre i 30 minutter til en time.

•Decide hvis du vil bruge rigtige blade, fyrrenåle, og grene eller hvis du ønsker at skære figurer ud af skabelon plastik eller karton. Tegne tilfældige figurer eller blad og gren figurer på dit plastik eller karton og skåret ud.

•Hold blade og grene eller tape udskæringer mod en væg på en gang. Space dine emner ud langs muren nogenlunde ligeligt. Spray dit lys grøn maling over varerne uden at bekymre sig om at komme et jævnt lag eller rene linjer langs de yderste sprøjtede områder. Fjern elementerne og lad spray tørre i 30 til 40 minutter. Gentag på de andre vægge rundt i lokalet.

•Gentag trin 4 arbejder sammen med den ene væg i en tid at gå rundt i lokalet ved hjælp af mørk brun efterfulgt af mørk grøn og sort sidst. Overlap blade, grene eller udskæringer, mens du arbejder for at skabe en tilfældig look over det hele. Forlade lokalet for at tørre og luft ud tre til fire timer før trække op presenninger og omarrangere møblerne.

Tips & advarsler

  • Oprette sne eller "urban" camo udseende ved at anvende mørk brun, mørk grå, lys tan, lys grå og hvid i nævnte rækkefølge på væggene.
  • Åbne så mange vinduer som du kan for at holde god ventilation i rummet. Hvis det er muligt, køre en fan, når ikke sprøjtning malingen.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com