Hvordan man kan organisere dit soveværelse skuffer

March 24

Nogle kan hævde, at et rodet værelse er et tegn på et intelligent sind, men den praktiske virkelighed er at uorganiseret skufferne skade dit tøj og gør det vanskeligt at afgøre, om du har brug for et nyt tøj element. Ved at rydde op dit soveværelse kommode skuffer, kan du forenkle dit liv, bevare dit tøj, oprette en pæn plads og donere tøj du ikke ønsker at hjælpe nogen i nød.

Instruktioner

•Start ved tømning hver vare fra hver enkelt skuffe. Forsøg ikke at sortere noget endnu, bare rydde skuffer og dumpe elementerne i en tom del af det rum, der giver dig masser af plads til at arbejde.

•Decide, som varer bør gå ind som skuffer. For eksempel, kan du sætte undertøj og sokker i øverste skuffe, pyjamas i den anden skuffe, t-shirts og trøjer i den tredje skuffe og så videre. Mærke en post-it med de foreslåede indholdet af hver skuffe, og tack det let på forsiden af hver skuffe.

•Sort indhold hurtigt i fire bunker--hold, måske, donere, andre steder. Elementer i holde bunken er stykker, som du absolut ønsker at holde, mens elementer i måske bunke har brug for mere tanke. Donere elementer i god stand, som du ikke længere bære, og placere elementer, der skal gemmes et andet sted i den papkasse. Disse er ting som mønter, visitkort og penne.

•Carefully fold og sortere alle tøj i holde bunken. Brug skuffe arrangørerne for at holde stakkevis af tøj pæn. Arrangere stykker af som vare, og placere dem i deres udpegede skuffer.

•Cast et kritisk blik på hver vare i måske bunke. Hvis du ikke kan huske sidste gang du havde noget, er det nok sikkert at donere det. For de varer, du virkelig ikke er sikker på om tag flag hver enkelt med en post-it fjernes, når du bære varen, og derefter gemme den i den relevante skuffe. I slutningen af sæsonen, forpligte sig til at donere elementer, der stadig har flag.

•Klap donationer pænt og placere dem i en affaldssæk at være faldet på den nærmeste velgørenhed. Gå gennem huset med pap kasse fuld af varer, og lægge hver vare væk på sin rette plads.

Tips & advarsler

  • Hvis skufferne er dyb nok, kan du bruge billig plastik sko bokse i stedet for dyrere skuffe arrangørerne. Disse virker lige så godt på sortering mindre genstande som undertøj, lingeri, strømper og bånd. Du kan bruge samme fremgangsmåde til at organisere dit skab. Gå igennem tøj der på samme måde du med tøj i skuffer, separate elementer af typen på deres bøjler og tilføje arrangører som en sko rack og binde indehaveren.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com