Billig varme indstillinger

March 24

Billig varme indstillinger

Det synes at hvert år varmeudgifter få ulideligt høje, og alle starter på udkig efter usædvanlige alternativer til at opvarme deres hjem og skære deres regninger. Heldigvis, der er et par måder at faktisk opnå dette, og de kun har brug for lidt arbejde. Dog vil disse ekstra tips være nytteløs, hvis du ikke bruger sund fornuft til at holde dit hjem varme. Kontroller, at du låse din windows, ved hjælp af udkast excluders under døre, og opretholde din centralvarme enheder og varme kanalerne.

Isolere

De fleste mennesker kun har omkring seks inches af isolering i deres loftsrum. Dit loft kan have op til 24 inches, men som vil gøre et bedre stykke arbejde med at holde varmen i dit hjem. På samme måde kan du også isolerer loftet i din kælder. Begge af disse processer kan ske ved dig selv og vil være billigere end at betale et selskab til at gøre det for dig, da materialerne, der er overkommelig.

Solvarme

Selv om solpaneler kan være dyrt, er der flere måder at udnytte solenergi til varme rum i dit hjem. En sådan mulighed er den såkaldte "varme fanget." Denne varme værktøj bruger en isolering bord lavet af glasfiber, men omgivet af tyk folie. Den varme fanget kræver en lille værk at sætte sammen, men det er både billigt og relativt let. Hjælpeprogrammet blot vender ud mod syd (eller nord på den sydlige halvkugle) og vinklet for at korrekt fange stråler af sollys.

Træ pillebrændeovne

Denne indstilling er ret kontroversiel, da det kræver nogle beregning til at afgøre, om det er faktisk omkostningseffektive i dit hjem. Ud over de indledende udgifter af ovnen, som kan komme i en mere funktionelle form eller i en dekorativ stil, indebærer dette også regne ud driftsudgifter. Dette kræver blot beregne hvor meget du betaler for opvarmning i øjeblikket, og derefter sammenligne det med brændeovn og pellets. På samme måde skal du påfylde træpiller brændeovne ofte, undertiden dagligt.

Seal Windows

Selv om blot at udskifte ældre vinduer kan være en bedre løsning, er der måder at reducere energispild, som windows kan forårsage. Du kan gøre dette ved at weather-stripping windows og installere skærf låse. Der er også vindue-forsegling skær, der kan installeres for at reducere kladder. Disse kits gør ikke ofte tager ikke lang tid at installere med en hårtørrer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com