Min blå punkt enebær vender Brown

March 24

Blue point enebær (Juniper chinensis) er en oprejst, pyramideformet enebær med en moden højde på 10 til 12 fod. Træet har en bredde på omkring 8 fod. Blue point juniper har blå-grønne blade og vokser bedst i områder i fuld sol. En række ting kan forårsage træet for at begynde at dreje brun.

Sygdomme

Enebærbuskene er modtagelige for svampesygdomme arborvitae blad forpester, forårsaget af Didymascella thujina, og enebær kvist blight, forårsaget af Phomopsis juniperovora. Grene af inficerede planter gradvist bliver gule og brune, og dø. Enebær kvist skimmel symptomer er mere udtalt i gren og trunk leddene.

Insekter

Leaf minearbejdere er blandt de mest destruktive enebær skadedyr, som citeret af Washington State University forlængelse. Skadedyr er meget små larver at tunnelen i nåle og få dem til at blive brune. Anvendes systemisk pesticider tidligt i vækstsæsonen styre larver.

Kulturelle lidelser

Træer, der vokser i mindre end optimale betingelser begynder at vise faldende sundhed angivet med brune nåle. Undgå beplantning i fattige-afløb lerjord. Sørg også for, træet er plantet på den rigtige dybde, som rødder dybt plantet træer til sidst bælte hinanden, fører til faldende sundhed.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com