Hvordan du udskifter drivrem på en Cub Cadet LT1042

March 24

Hvordan du udskifter drivrem på en Cub Cadet LT1042

Cub Cadet LT 1042 er en Plænetraktor, der tillader brugere at skære deres græs og holde deres græsplæner vedligeholdes. Uanset hvor meget omhu, du tager med din LT 1042, skal du i sidste ende erstatte drivremmen. Almindelige slitage bliver sat i efter brug og bladet vil ikke kunne dreje uden dette bælte. Erstatte dette bælte er ikke meget hårdt. Du behøver ikke at være en Cub Cadet tech til at gøre dette. Du kan gøre det selv.

Instruktioner

•Parkering LT 1042 på en plan overflade og slukke maskinen. Tryk ned din parkeringsbremse og derefter tag tændingsnøglen ud af traktoren.

•Grab udlæg kobling håndtaget på højre side af traktorens rat. Tryk på den øverste knap på håndtaget til at frigive den. Trække på kobling håndtaget, indtil kantklipning dækket er frigivet.

•Lift den slåning dæk for at få adgang til undersiden af traktoren. Træk den gamle bælte fra motoren remskive. Fjerne holderen klip holding trisse bolt og koblingen fjedre på plads med fingrene. Dette er i midten af det klippes dæk.

•Træk bælte krave fra traktorens boliger og derefter fjerne boliger beslag. Træk den gamle bælte fra stjernehjul trisse. Fjerne bæltet fra kobling stjernehjul trisse. Disse er begge ved siden af motoren remskive.

•Sæt den nye bælte langs kobling stjernehjul trisse tråde. Vende bladene om en halv-vending at få bælte på plads. Loop den nye bælte omkring stjernehjul trisse og derefter omkring motoren remskive.

•Udskift dæk boliger og derefter holderen fjedre. Trække på den vedhæftede fil kobling og tryk på knappen for at frigive koblingen. Træk håndtaget mod din krop til at fastsætte den dæk.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com