Sådan installeres perle bestyrelsen paneler

March 24

Sådan installeres perle bestyrelsen paneler

Perle bestyrelsen paneler er en type af rillede træpaneler. Perle board bruges typisk til at dække en del af en væg, eller hele væggen for at give rummet et mere naturligt look. Installation af perle board er en langvarig proces, men det er forholdsvis enkelt. Med et par værktøjer, såsom en tabel saw, kan du installere panelerne selv. Tillade en eller to weekender at fuldføre dette projekt.

Instruktioner

•Measure højde af perle bestyrelsen paneler. De fleste perle board er installeret som wainscoting, men det kan også bruges til panelet en hel væg. Paneler en hel væg er vanskeligere, fordi det er sværere at skære omkring Vinduer, men det er stadig ikke en vanskelig proces.

•Draw en linje på tværs af væggen i den højde, det perle bestyrelsen vil nå. Bruge plan for at sikre, at linjen er niveau over hele væggen. Brug tabel saven til at skære perle bestyrelsen paneler til den rigtige størrelse, hvis det er nødvendigt.

•Start i en ekstern hjørne hvis det er muligt. Nogle af værelserne har ikke udvendige hjørner (hjørner, der stikker ud fra væggen i stedet for at synke fra det). Hvis du har en ekstern hjørne, placere nogle trælim på bunden af et hjørne stykke og holde det over hjørnet. Brug 4d negle til hammer hjørne stykke ind i væggen ved hvert hjørne. Hvis du har en indvendig hjørne, tage to perle bestyrelsen paneler. Line op disse paneler på indersiden af hjørnet, kanter rørende. Lim paneler til væggen, og hammer et søm i hvert hjørne. Læg en strimmel af støbning over to stykker hvor de mødes i hjørnet. Lim støbning på plads, og fastgør med to negle.

•Fortsæt installere perle bestyrelsen fra det første hjørne. Placer flere linjer af lim på væggen. Passe den tunge og not af hver perle bestyrelsen stykke sammen. Hold hvert stykke til væggen med et søm i hvert hjørne.

•Klippe stykker til væg ud stik og windows som du går langs. Når du når denne spot, mærke med en blyant, hvor stikket eller vindue vil overlappe panel strip. Klip denne spot med bordrundsav. Passe og søm panelet på væggen som før.

•Measure længde på hver væg. Hold to skinner sammen i hvert hjørne. Mark, hvor den øverste skinne overlapper den nederste skinne på bunden jernbane. Skære hver jernbane i en vinkel, så de passer sammen rundt om hjørner. Skære nok cap gelænder for at dække hele striben af paneler.

•Sæt trælim over toppen af panelerne. Nail cap jernbane til toppen af perle bestyrelsen paneler.

•Klippe støbning til at passe under fælles landbrugspolitik jernbane og over alle indvendige hjørner. Nail denne støbning under fælles landbrugspolitik jernbane og i alle indvendige hjørner til at give rummet et mere afsluttet look.

Tips & advarsler

  • Hvis din cap jernbane løber ind i en dør beklædning eller vindue beklædning, gøre et hak i fælles landbrugspolitik jernbane og skubbe det over huset, så det overlapper. Cap jernbane skal overlappe over kabinettet samme måling som bredden af rækværket. Dette giver den mest færdige udseende.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com